SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birkaç Arkadaşım da Gelecek'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor’da yönetim takımın eski oyuncusu Selim Akbulut ile anlaştı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere yönetiminde çalışan sarı-kırmızılı takımda, kadroya yeni katılan Selim Akbulut’da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Selim Akbulut, “Malatyaspor’u çok özledim. Buranın havası, şehir ve taraftarlar Süper Lig’e yakışıyor. Ben çok takım gezdim ama buranın yeri apayrı. Onun için buraya geldim. Yönetim çok iyi bir çalışma yaptı. Malatyaspor’un sistemli bir yapıya ihtiyacı var. Ben geldim, birkaç arkadaşımın da geleceğini duydum. Takıma yeni gelecek arkadaşlarla birlikte iyi bir hava yakalarsak, Malatyaspor’un iyi yerlere geleceğine inanıyorum. İnşallah bu sene takımı kurtarırız. Malatyaspor pozitif oyun oynuyor, yönetim de pozitif işler yapıyor, taraftar desteğini de arkamıza alırsak, başarının geleceğine inanıyorum. 9-10 galibiyetle ligde kalacağımıza inanıyorum” dedi.

Tecrübeli oyuncu, 6 ay daha Malatyasporlu olduğunu kaydederek, “Ben Malatya’dan gittiğimde bir fanatik kadar Malatyaspor’u seviyordum. İçimizde Malatyaspor sevgisi olduktan sonra o formanın da hakkını vermek istiyoruz. Eski Selim’i aratmayacağım ve taraftarlar daha iyi bir Selim görecekler” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız