SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birkaç Gün İçinde Önemli Gelişmeler Olabilir"

0
Güncellendi - 2017-12-26 16:13:14
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, dün itibariyle transfer görüşmelerine başladıklarını belirterek, "Kadromuza katmayı düşündüğümüz ve yolları ayıracağımız oyuncular var. Birkaç gün içerisinde önemli gelişmeler yaşanabilir” dedi.

İlk yarı değerlendirmesi ve transfer çalışmalarıyla ilgili İHA’ya açıklamada bulunan Ravcı, ilk yarı hedeflerinin tuttuğunu, ikinci yarıya daha güçlü gireceklerini söyledi.

“Mevcut dengeleri de düşünerek hareket etmek zorundayız”

Transfer görüşmelerine başladıklarını ifade eden Ravcı, “Yönetim ve teknik heyetle birlikte transfere son şeklini verdik. Erol hocamızın bize sunduğu listenin yanında, kulüp olarak bizim belirlediğimiz isimler var. Bu isimler arasında kulübümüze en katkı yapacak oyuncuları belirleyerek kadromuza katacağız inşallah. Transfer yaparken mevcut dengeleri de düşünerek hareket etmek zorundayız. Sonuçta ilk yarıda başarılı olmuş bir takım var. Kadromuza katmayı düşündüğümüz ve yolları ayıracağımız oyuncular var. Birkaç gün içerisinde önemli gelişmeler yaşanabilir” dedi.

"İlk yarı için bu barajı yakaladık"

Ravcı, ligin ilk yarısında hedefledikleri puana ulaştıklarını da belirterek, “Kayserispor maçıyla birlikte ligin ilk yarısını tamamladık. Süper Lig’deki ilk senemizde hedefimizi ligde kalmak olarak açıkladık. Bu hedef doğrultusunda da ilk yarı için kafamızda bir puan barajı vardı. İlk yarı için bu barajı yakaladık çok şükür. İnşallah ikinci yarıya daha güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Bunun için de çok iyi çalışmamız lazım” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Dayı (6 yıl önce)
    Dengeleri düşünerek transfer edeceginiz oyuncular farnolle dia diallo turgut barazite batuhan aytac gibi olacaksa dengeleri düşünmeden yapın derim sayın ravcı belki olumlu transfer yaparsınız. Ikinci yarı herkes görecek bakalim hangi transferleri yapacaksiniz ve dengeli olacak mı kac seneden beri dir bu takim ilk defa süper lige cıkıyor ama süper lig kalitesine yakışır bir takım izleyemedik bjk gs kayseri maçları hariç kusura bakmayın görünen köy klavuz istemez. Bir kerede taraftara kulak verin derim saygılar
    0
    0
    Yanıtla