SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birkaç Güne 3 Transfer Yapacağız"

0
Güncellendi - 2017-01-16 16:42:47
A- A+ PAYLAŞ

Sivasspor maçı sonrasında yönetimden oyuncu alınmasını isteyen Teknik Direktör İrfan Buz’un bu talebine Kulüp Başkanı Adil Gevrek’ten olumlu yanıt geldi.

TFF 1. Lig’de ikinci yarıya Sivasspor beraberliğiyle başlayan Evkur Yeni Malatyaspor’da maç sonrası yönetimden transfer isteyen İrfan Buz’a Başkan Gevrek’ten müjde gibi cevap geldi. İHA’ya açıklamalarda bulunan Başkan Gevrek, “Sivasspor maçı sonrasında Teknik Direktör İrfan Buz’un da talebi doğrultusunda transfer yapılmasına karar verdik. Birkaç güne 3 transfer yapacağız” diye konuştu.

“Biri forvet, biri orta saha, biri de sol bek olacak”

Gevrek, görüştükleri oyunculardan ikisinin yabancı olduğunu kaydederek, “Görüştüğümüz 3 oyuncu var. Bu oyunculardan ikisi yabancı. Biri Fransa Ligi’nde forma giyiyor. Sol bek için de haber beklediğimiz bir futbolcu var. Alacağımız oyunculardan biri forvet, biri orta saha, biri de sol bek olacak. Takımımız zaten kaliteli ve bütün oyuncularımız bu takımın önemli bir parçası. İnşallah bu sezon ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

“Aynı mücadelemiz sürerse mutlu son yakındır”

Gevrek Sivasspor müsabakasında sergilenen oyundan övgüyle söz ederek, "Futbolcularımız böyle oynasın, kaybetsin. Ben eminim ki bu takım bu oyunuyla çok rahat şampiyon olacak. Sivas maçında futbolcularımızın ve teknik heyetimizin gözünde o ışığı fazlasıyla gördüm. İnşallah aynı mücadelemiz sürerse mutlu son yakındır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • abayram (7 yıl önce)
    Başkanımızın yanındayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Belki biraz komik gelebilir ama Luis Fabiano, Berbatov, Chamakh, Adebayor, Ronaldinho, Drogba, Farfan, Caceres, Muntari, Drenthe, Nakoulma, Douglao, Meireles bonservisleri ellerinde olan oyuncular. Yani kendileriyle şartlarda anlaşılması durumunda takıma bedavaya getirilebilecek oyuncular. Duyurulur başkan!
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAHATTİN (7 yıl önce)
    Sırf transfer yapmadık dememek için boş beleş adamları alarak kendinizi kandırmayı bırakın bu yarışın içinde olacak olsaydık ; şire pazarında ki köylülerin malına ayak vurup bekleterek, ucuza almaya çalışan, kendine esnaf havası verenler gibi son dakikaya kadar beklemezdiniz. Ben bu şartlar altında 2. yarının bizim için çok ciddi sonuçlar doğuracağı kanısındayım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Arkadaslar alanyasporun forveti ayite malatyaspora yakin oldugu soyleniyor on numara bi transfer olur gecen senenin gol krali geliyo takima %100 katki saglar tribun dolar diye dusunuyorum guzel goller izleyeceğiz. Ayite malatyaya gelsene gelsene ayite buraya yumruk havaya baskanim bitirin bu transferi
    0
    0
    Yanıtla
  • bilgin (7 yıl önce)
    başkan sen orada oldukça en büyük malaya şimdiden hayırlı olsun yoloınuz açıl olsun süperliğ
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    7 yabancı oluyor. Sakatlar düzelirse kim tribünde olacak merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    transfer iyide bu stad ne olacak bak sadece bu hafta 2 sakat verdik. Elazigda ne bilim Antepte oynnsin ic saha maclari
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Sen adamsin kral
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Alacağınız adamlar hazır olsun.Sezon biterken oynamasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Alacak oldugumuz oyuncularin aciklanmamasi cok iyi göztepe hic bir sey yapmasa ücertini yükseltir imzalar atilmada aciklanmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • basri (7 yıl önce)
    Takım Malatyada o sahada maç oynamamalı büyük risk yeni stat yapılana kadar maçları istanbula almaları gerekiyor yoksa büyük hüsranla karşı karşıya kalınır
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit TAN (7 yıl önce)
    Hadi büyük baskan hadi bu sezon mutlaka çıkmalıyız çok emek verildi maç sahada kazanılır gördük goztepeyi maç oynamadan kendilerini şampiyon ilan etmişler bizde rehavet yok irfan buza ve futbolcularımıza güvencemiz tam artık sıra sende büyük baskan
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Haydi İnşaallah.Biran evvel olsun takımımız kuvvet bulsun.Taftarın süper lig hayali gerçek olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Haydi baskannnnnn arkandayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ ALTUNKAYA (7 yıl önce)
    Sezon bitiminde şampiyon olan, yani lig 1.’si olarak Süper Lig’e yükselen ekip Evkur Yeni Malatyaspor olacak. İnancım tam ve bu hususta takımıma itimat ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    Dereye su gelene kadar kurbağanın gözü patlayacak, Hadi artık .
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖZ MALATYALI (7 yıl önce)Yalçın Aslan isimli kullanıcı yorumuna
    GÜZEL KARDEŞİM ON NUMARA BEŞ YILDIZLI BİR YORUM YAPMIŞSIN GÜLME KIRİZİNE GİRDİM ALNINDAN ÖPMÜŞÜM SAYGILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)ÖZ MALATYALI isimli kullanıcı yorumuna
    Eyvallah kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydinbaba (7 yıl önce)
    Sonuna kadar arkadanyiz başkan iyi günde Kötü Günde bu takımı bırakmayip yoneticiler biraksada sen yılmadan bu takıma sahip çıktın eline emeğine sağlık büyük başkan
    0
    0
    Yanıtla