SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birkaç İsimle Anlaşacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:23:49
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da yönetim, Malatya spor camiasına iftar verdi. 

Nurettin Soykan Tesislerinde verilen iftar yemeğine AK Parti Malatya Eski Milletvekili İhsan Koca, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ve yönetim kurulu üyeleri ile Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın’ın yanı sıra Malatya spor camiasının önde gelen isimleri ve basın mensupları katıldı.

İftar sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, “Malatya futboluna geçmişte hizmet etmiş, bugün ve yarın hizmet edecek olan ağabeylerimiz ve arkadaşlarımızla bir araya geldik. Malatya futboluna dinamizm kazandıran isimlerle iftar yemeğinde buluştuk. Rahmet ve bereket ayında bir arada olalım dedik. İnşallah bu bereket ve rahmetten Yeni Malatyaspor’da nasibini alır arzusuyla bir ve beraber olalım istedik” dedi.

Hedefe oynayan bir takım kurmaya çalıştıklarını kaydeden Mumcu, şunları ifade etti: “2013-2014 sezonu için hazırlıklarımız kısmen tamamlandı. Takımımız Ankara Kızılcahamam’da birinci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. 3 günlük bayram izninin ardından ikinci etap kamp çalışmaları da Kocaeli Kartepe’de yapılacak. Şuana kadar 6 arkadaşımızla anlaştık. Birkaç arkadaşımızla da bir aksilik olmazsa Cuma günü anlaşmış olacağız. Daha dinamik, daha aktif, daha yırtıcı bir futbol oynamayı arzu ediyoruz. Teknik heyetimizin de bu yöndeki talepleriyle birlikte omurgayı çok bozmadan, daha heyecan verici, daha hedefe odaklı bir takım oluşturma arzusu içerisindeydik. Bunu da büyük ölçüde tamamladık.”

Mumcu, sezon sonunda gülen taraf olmak için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirterek, “Zor bir gruba düştük. İddialı olan takımlarla aynı grupta yer alıyoruz. Ama burada önemli olan bizim gönlümüzden geçen, bizim hedefimizdir. İnşallah bu sezon hepimiz için hayırlı ve uğurlu olur. Temennimiz futbolun otoriteleriyle; taraftarımızla, medyayla ve spor kamuoyu ile bir ve beraber olabilmektir. Bundan hareketle bir şeyler ortaya koyabilmek. Başarıyı da başarısızlığı da beraber göğüsleyebilmektir. Makul ve anlayışlı bir şekilde davranmalıyız. Neticede bu bir oyun ve 3 sonuçlu. 34 haftalık bir periyot var. Gülen taraf biz olmak istiyoruz” diye konuştu.

Malatya futbolunun özlemini sona erdirmek istediklerine de değinen Mumcu, “Malatya futbolunun içinde bulunduğu özlemin farkındayız. Bu açıdan sorumluluğumuz bu yıl çok daha yüksek. Bunun da bilincindeyiz. Ama bu sadece benim ya da yönetimin değil bütün şehrin ortak ideali olmalıdır. İşte bu idealin içerisinde olması gereken isimlerle bir araya geldik” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız