SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birkaç Küçük İşi Kaldı..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca, otomobille hizmete girmeye hazırlanan alt geçitten geçti.
Çevre yolundaki alt geçidin asfaltlama çalışmalarının sona ermesinin ardından Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve İhsan Koca beraberlerindekilerle birlikte geçtiler.

Geçiş öncesinde bir konuşma yapan AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca, "Alt geçitlerimizi yerinde inceliyoruz. Uzun bir çalışma dönemi sonrası alt geçidimiz tamamlanma noktasına geldi. Alt geçidimiz bin 400 metre uzunluğunda, asfaltlanma çalışması tamamlandı. Birkaç küçük çalışma sonrası alt geçidimiz trafiğe açılacak. Malatyalılar ve tüm Doğu Bölgesi bu alt geçidi kullanacak ve trafiğe rahatlık verecek. Malatya'mıza hayırlı olsun" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, "Malatya'da çok önemli değişim ve dönüşümler yaşıyor. Özellikle ulaşım noktasında Malatya son üç yıldır altın çağını yaşıyor. 7,5 yıllık sürede Ulaştırma Bakanlığımızın yaklaşık 560 milyon TL'lik yatırım Malatya'ya yapıldı. Bu yatırımlarda gelişmişlik olarak bize dönüyor. Bir firmanın yaptığı ankette yaşanabilir iller sıralamasında Malatya 41. sıradan 28. sıraya yükseldi. Yaşanabilir iller sırasında üstlere çıkmamızın nedenlerinden biri de, ulaşımımız, hava
alanımızdır. Yaşanabilir kentte daha sağlıklı hizmetleri göreceğiz. Malatyalı hemşerilerimiz alt geçidin yapımı esnasında çok ciddi sıkıntılar çektiler. Öncelikle haklarını helal etsinler. Ama yıkmadan yapmak mümkün değildi. Aksamalar oldu ama Malatya için güzel bir eser oldu" diye konuştu.

Çalık, viyadük ve alt geçidin açılışlarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağını kaydetti.

Karayolları Genel Müdürlüğü Köprü Yapım Şube Müdürü Aydın Doğan da, "Hayırlı olsun. Milletvekillerimiz çok ilgi gösterdi. Hep beraber bu işleri yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Malatyalılar için hayırlı olsun. Çalışmalarda ufak tefek sıkıntılar oldu. Bir şey yaparken aksamalar olabiliyor ama güzel bir yatırım oldu" şeklinde konuştu.

Vali Ulvi Saran tarafından başlatılan, "Karakaya Baraj Gölü üzerindeki Fırat Demir Köprüsünün üst kısmına karayolu yapılmasıyla ilgili projeye" de değinen Doğan, "Sayın Valimiz ile görüştük. Halen proje aşamasında, yapımıyla ilgili şu aşamada herhangi bir çalışma yok" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından alt geçitte otomobillerle deneme geçişi yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız