SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birkaç Transferle Daha İyi Yerlere Geleceğiz'

0
Güncellendi - 2017-10-21 22:58:35
'Birkaç Transferle Daha İyi Yerlere Geleceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, maçtan sonra yayıncı kuruluş 'beinsport' yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi;

"Taraftarımız önünde ilk galibiyetimizi yaşamak güzel bir his güzel bir duygu. Maçtan önce geçen hafta yapamadıklarımızı bu maçta yapmak zorunda olduğumuzu söyledim.Geçen hafta kompakt değildik agresif değildik. Bu hafta bunları yaptık. Aldığımız topları hızlı bir şekilde kanatlara aktararak, hücum yapmak istedik. bunu da bir şekilde yaptık uyguladık. Ama yeterli mi, yeterli değil. Önümüzde daha çok maçımız var kendimizi daha da geliştirmemiz lazım. İki kulvarda da geliştirmemiz lazım hem, defansta hem de, ofansta. Bugün takımımı, verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Evkur Malatyaspor, çalışmalara devam edecek, daha üst sıralara çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Devre arasına kadar umduğumuz yere kadar gelip devre arasında da birkaç transferle daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Çünkü eksiğimiz çok sakatlarımız var, biliyorsunuz. Aytaç olsun, Azubuike olsun sakat merkez bölgede olan 2 futbolcumuz. Devre arasına kadar istediğimizi puanları almak devrede de birkaç transferle daha iyi yerlere gelmeyi arzu ediyoruz."

Kaynak: 'beinsport'

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Başefendi (6 yıl önce)
    Takım olma yolunda iyi gelişmeler var bence. Skorun 1-0 olması kimseyi yanıltmasın şayet Trabzon 1 gol atsa hemen karşılığını verecek durumdaydı takım. Haddini bilerek oynadı. Tüm takımı tebrik ediyorum. Bu maçtaki hırsı ile Perrerira'yı da ayrıca kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmett (6 yıl önce)
    Yürekten oynadık gerçekten korkak oynamadık umarım her hafta böyle devam eder fenerin karşısında çok korkak oynadık tsk 'ler canım malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Eren (6 yıl önce)
    Yorum yapan Ceyhun, Kemal, Hasan, Turgut özmüş, Sinan özten, Ellerinize sağlık, gönlünüze sağlık usandırdılar bizi filozof taraftarlar hakaret, küfür, olumsuz eleştiri sanırsınki hepsi BARCELONA da hocalık yapmış, başkanlık yapmış. Adil gevrek hoca Rüştü'nü ispatlamış 3 senede 2 şampiyonluk yaşatmış mütavazi bütçesiyle daha ne yapsın. Sporda, sanatta, edebiyatta vs vs başarıda tesadüfe yer yoktur, bir insan spor camiasında tesadüfen 3 yılda 2 şampiyonluk yakalayamaz. Herkese sevgiler, saygılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (6 yıl önce)
    Erol hoca inşallah iyi olur malatyalı malatyaspor taraftarıda bunu istiyor dün akşam için oynayan oynamayan ve özellikle maratonda 90 dk sussmayan herbir taraftarı tek tek tbr ediyorum ağzınıza emeğinize terinize sağlık kapalı trübündeki malatyaspor taraftarı bi zahmet renk katalım marston sarı diyosa sizde kırmızı diyiveren eskişehhiri göztepeyi görüyoruz taraftarlık çekirdek çitlemek değil hep beraber hep beraberrr ölümüne malatyaaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • ceyhun (6 yıl önce)
    nerede o her yenilgi sonrası ortaya çıkan eyyamcılar ?? nerede birilerinin piyonu olup yönetimi ve hocayı istifaya davet edenler.ey malatya halkı uyan.eski taraftar günlerine ve heyecanına geri dön !! arkadaşlar başkanda yönetimde teknik adamda hata yapabilirler..bu adam 3 senedir başkan ve 2 şampiyonluk geldi bu adamın döneminde ama ilk defa süper ligte bi takımın baskanı.emin olun bu sene bize süper ligde kalmak yeterli olur ve emin olunki kalırsak yönetimde gelecek sene dahada akıllanır ve daha profesyönel isimleri yönetime alır.teknik ekip genişler.erol hoca ile istikrarlı olmalyız.istifa etmek yılmak yok..yenilsekde yanlarında durmalıyız.bilet fiyatlarından şikayet etmeyin asla.cünkü bura süper lig.yarın öbür gün avrupada oynasak iki katı fiyatlar olcak.ama senin malatyana avrupa takımları gelcek ve o şahşalı eski taraftar günlerimizi eminimki görcek..lütfen birlik olun.yenilince istifalar yuhlamalar olmasın destek olun yahu destek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)ceyhun isimli kullanıcı yorumuna
    CEYHUN KARDEŞİM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK KUTLUYORUM TAMAMEN BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİME TERCÜMAN OLMUŞSUN!
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Teşekkürler sayın hocam.Sayenizde EYMS daha iyi yerlere gelecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Hocam ,Adam gibi adamsınız, Ve iyi bir hocasınız, bilginiz var,Çok başarılı olacaksınız,yolunuz açık olsun ,Başarılarınızın devamını temenni ederim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Sonuna kadar arkandayız hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Bir sürü gereksiz transfer yaptık.Kaleci transferi en önemlisiydi.Aldığımızda yedek oturuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Trabzon geçen haftalardaki Trabzon değildi.Bu Trabzon'dan 3 puan alındı ama Hale'n şikayet ediyorsunuz.Olan olmuş.Eski defterleri karıştırmayın.Birazda destek verin.En azından köstek olmayın.
    0
    0
    Yanıtla