SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birleşerek Büyümeliler"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:50:35
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, “Küçük aile tipi işletmelerin kooperatifler aracılığıyla bir araya gelerek büyük işletmeler olmaları gerekmektedir” dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Battalgazi ilçesi Alişar Köyü’nde bulunan Erdemirler hayvancılık işletmesini ziyaret ederek işletme sahibinden bilgiler aldı.

Özellikle, hayvancılık sektörünün sorunları, çözüm önerileri ve çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Müdürü Selvi, Malatya ve Battalgazi’de hayvancılık işletmelerinin giderek arttığını kaydetti.

Bu tür büyük kapasiteli hayvancılık işletmelerinin artmasının sevindirici olduğunu dile getiren Selvi, “Stratejik bir sektör olan tarım sektörünün, bütün argümanlarıyla küçük aile tipi işletmelerden, ekonomiye daha fazla katma değer sağlayan büyük kapasiteli işletmelere doğru yönelmesi, küçük aile tipi işletmelerin de kooperatifler aracılığıyla bir araya gelerek büyük işletmeler olmaları gerekmektedir. Erdemirler Besicilik bu bağlamda bölgede örnek işletmelerden biridir. Yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum ve Tarımsal her türlü sorunlarında Kurum olarak teknik destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

İşletme yetkilisi Mehmet Erdemir ise ziyaretinden dolayı Selvi’ye teşekkür ederek, il ve ilçe Tarım Müdürlüğü’nün kendilerine verdikleri hizmetten son derece memnun olduklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız