SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birleştiricilik Asli Görevleri.."

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Terör hadiselerinin kor ateşinin söndürülebilmesi için din adamlarımıza her zamankinden daha fazla sorumluluk düştüğünü hatırlatmak isterim" dedi.
 
1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, ülkemizin dört bir tarafında görev yapan din görevlilerinin bu anlamlı haftasını tebrik eden Milletvekili Öz, "Yüzyıllarca bu cennet vatanda farklı din, dil, ırk ve mezhepten yurttaşlarımızın barış, huzur ve güven içerisinde yaşayabilmiş olmasının en önemli faktörlerinden biri de din olmuştur. Unutulmamalıdır ki; din toplumsal birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin sigortasıdır. Hiç bir dinin, inancın ve düşüncenin mubah görmeyeceği terör hadiselerinin; aziz ve necip milletimizin yüreğini yaktığı bir dönemde, bu kor ateşin söndürülebilmesi için din adamlarımıza her zamankinden daha fazla sorumluluk düştüğünü hatırlatmak isterim. İnsanlarımızı terörün, anarşizmin ve her türlü saptırıcı, ifsat edici ideolojilerin karanlık dehlizlerinden korumanın, cami gibi cem edici, birleştirici mekanlarda huzur, güven ve rahmet duyguları ile motive etmenin, din görevlilerimizin en asli görevleri olduğu kanaatindeyim. Bu vesile ile insanlığı ebedi felaha çağıran din görevlilerimizin, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını bir kez daha tebrik eder, çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız