SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birliği Gölgeleyenler Var..'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şubesi üyeleri, mevlid ve iftarda buluştu. Programda, hakem ve gözlemcilerin birlik ve beraberliğinin bozulmak istendiği ileri sürüldü.

Derneğin Barış İşhanı'ndaki salonunda düzenlenen iftar yemeği ve Mevlid programına, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği genel merkez üyesi Dursun Sucu, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet İncebay, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Hikmet Tekin, Tekvando Fedarasyonu Malatya Temsilcisi Murat Turgut, Spor Amatör İşler Ceza Kurulu Başkanı Faik Demez, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Recep Menekşe, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Seyfullah Özdemir, Gençlik ve Spor emekli müdürü Cengiz İnci, eski il hakem kurulu başkanı Mesut Aslangiray, Süper Lig hakemlerinden Suat Aslanboğa, hakem ve gözlemciler katıldı.

Programın konuşmalar bölümünde yemeğe beklenen katılımın olmamasına sitem eden Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet İncebay, "Mübarek Ramazan ayında, ahde vefa örneği gösterip geleneksel mevlid ve iftar yemeğimizde bir aradayız. Ancak bu mübarek günde bile kendi egolarını tatmin etmek için birlik ve beraberliğimizi bölmeye yönelik hareketler içine giren arkadaşlar bulunmaktadır. Bunlara biz dernek olarak şunu söylüyoruz ki, Malatya bir bütündür, bölmeyeceğiz, böldürmeyeceğiz. Her zaman bunların karşısında olacağız. Kendi şahsi egoları için bu genç arkadaşları alet etmelerine, şimdiye kadar izin vermedik. Bundan sonra da izin vermeyeceğiz. Bir iftar yemeğini dahi kendi şahsi egolarına alet eden bazı kişiler, siz de görüyorsunuz ki, Malatya'ya hizmet etmek için değil, kendi egolarını tatmin etmek için böyle hareket içine girmişlerdir. Birlik ve bütünlük ile bunların karşısında olacağız" dedi.

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği genel merkez üyesi Dursun Sucu ise, "Özellikle klasman hakemlerine söylüyorum. Rüzgar bugün buradan esiyor. Yarın diğer taraftan esecektir. Diğer taraftan esecek rüzgar çok kötü eser. Merkez Hakem Kurulu'nun ne kadar gideceğini herkes zamanla görecek. Artık Kasım mı olur, Aralık mı olur, herkes görecek. Bu yemeğe katılmayan klasman hakemlerine daha sonraki konuşmam çok daha ağır olacak. Düz bir hakem aslanlar gibi istediği yere gelir. Ama bir gün kız evinde, bir gün oğlan evinde olursan, bir gün gelir vurur ve seni öldürürler "şeklinde konuştu.

Malatya hakemlerinin tek olduğunu ve tek bir derneğin bulunduğuna dikkat çeken Sucu, "Böl parçalaya genel merkez olarak biz hiç müsaade etmeyiz. Birlik ve beraberliği bozarlarsa, gözlemci ve hakemler kurulunda üye olmayan arkadaşlarımız var. Onları dernekten içeriye sokmayız. Ama buz bunu yapmıyoruz" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor emekli müdürü Cengiz İnci de, 38 yıldır bu camianın içerisinde olduğunu hatırlatarak, "Bu yılın dışında her zaman birlik ve beraberliği gördüm. Bu yıl verilen acı hiçbir zaman görülmedi. İl hakem ve gözlemci komitesini burada mutlaka görmek isterdim" dedi.

(TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Hikmet Tekin, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Recep Menekşe, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Seyfullah Özdemir ise, dilek ve temennilerini içeren konuşmalarında, 2008-2009 sezonunun hayırlı olması temennisinde bulundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız