SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birliği ve Beraberliği Sağlamıştı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:36:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Malatyaspor’un efsane başkanı Nurettin Soykan’ın Malatyaspor’a büyük değerler kattığını ifade ederek, “Rahmetli Nurettin Soykan, Malatya’da birliği ve beraberliği sağlayan bir büyüğümüzdü” dedi. 

Soykan’ın Malatyaspor’u Süper Lig ile tanıştırdığını ve Malatya futboluna büyük hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Şavata, “8 Mayıs, Malatyaspor’un efsane başkanı olan Nurettin Soykan’ın defnedildiği gündür. Cenaze töreni bir hayli kalabalıktı. Ondan sonra Soykan ismi yavaş yavaş unutulur hale gelmeye başladı. Bir zamanlar adına türküler yakılan, şarkılar söylenen ve “efsane başkan” dedikleri ve dönemin Başbakanı Turgut Özal’ın önüne milletvekilliğini sunduğu bir kişiydi. Ama o, “Hayır ben Malatya’ma futbolda hizmet yapacağım” demiş ve Malatyaspor’u bugün ki Süper Lig ile tanıştırmıştır” dedi.

Şavata, Nurettin Soykan’ın Malatyaspor’a yaptığı katkılara karşın hak etmediği davranışlara maruz kaldığını belirterek, “Rahmetli Nurettin Soykan’ın fedakarlığı ve vefası bizlere bir örnektir. Ona yapılan en son tavır beni çok üzmüştü. Çünkü efsane başkanın kafasına pet şişe attılar. Hala hafızalarımızdaki yerini koruyor. Ama kişinin niyetine göre mükafatını alacağına inanıyorum. Malatya’da birliği ve beraberliği sağlayan bir büyüğümüzdü. Cenab-ı Hak’tan kendisine rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız