SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Birliği ve Dirliği Bozacak Eylemler Yapılıyor..''

A- A+ PAYLAŞ

Emekli Orgeneral Hurşin Tolon, son günlerde baş gösteren terösist saldırılar ve terörist cenazelerinde çıkan olaylar konusunda, "Demokrasi ve insan hakları adı altında, değerlerimize ve cumhuriyetin kazanımlarına karşı birlik ve dirliğimiz bozacak eylemlerde bulunuluyor" dedi.

Malatya Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret eden Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, "Ülkemizin bütünlüğüne, ulusal birlik ve beraberliğimize kast edenler her türlü vesileyi kendilerine hak bilip, özellikle özgürlük, demokrasi ve insan hakları adı altında, değerlerimize ve cumhuriyetin kazanımlarına karşı birlik ve dirliğimiz bozacak eylemlerde bulunuyor. Bu amaçla bizi bölmek isteyenlere karşı, hayatlarını feda etmiş aziz şehitlerimizin saygıdeğer babalarının oluşturduğu Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret ettim" diye konuştu.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Duran Şahin ise, Bingöl- Muş sınırındaki operasyon sonucu öldürülen ve otopsi için Malatya'ya getirilen teröristlerin cesetlerini almak üzere bazı belediyelerin resmi araç göndermesine tepki göstererek, "Bu yaşananlar bizleri üzmüştür. Belediyeler devletin kuruluşu değil midir? Bunun önüne geçilmesi gerekir. Devlet ve hükümet gerekeni yapmalı. Bir sorumsuzluk olayı varsa, gereken sorumlular hakkında soruşturma açılmalı" şeklinde konuştu.

Tolon'un, bir konferans için Elazığ'a gittiği, oradan uçakla dönüş için Malatya'ya geldiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız