SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birliğin Adresi Olalım'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "Hz. Hüseyin'i Anma, Aşura ve Yas" konulu konferans verildi.

Malatya Ehlibeyt Kültür Derneği tarafından Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra bir açılış konuşması yapan Malatya Ehlibeyt Kültür Derneği Başkanı Sadık Gökgöz, "Malatya'da birlik, beraberlik ve kardeşliğin adresi olalım. Gönülleri ehlibeyt sevgisiyle coşturalım. Kerbelayı ebedi kılalım" dedi.

Gökgöz, ehlibeyt ile ilgili bugüne kadar birçok program düzenlediklerini ifade ederek, "Bazılarının aklına neden ehlibeyt? Diye bir soru gelebilir. Biz, inanıyoruz ve biliyoruz ki, yeryüzünde insanlık bir takım sorunlar yaşamıştır ve yaşamaktadır. Bu sorunlar incelendiğinde insani duygulardan uzaklaşmanın temel etken olduğunu görmekteyiz. İnsanlığın felaketine neden olan bu sorunların çözümü için ehlibeyt reçetedir" diye konuştu.

Yapılan açılış konuşmasının ardından konferansa konuşmacı olarak katılan Abbas Akyüz "Hz. Hüseyni Anma, Aşura ve Yas" konulu bir konferans verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız