SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birlik Başkanı da Kurtarılamadı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın hasta olan eşini ziyaret için Ankara'ya gitmekte olan Akçadağ ilçesi Aşağı Örüşkü Köyü Muhtarı, 65 yaşındaki muhtar Alhas Kara'nın öldüğü kazada ağır yaralanan Akçadağ Sulama Birliği Başkanı Sait İlhan’da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Milletvekili Ölmeztoprak'ın bir süredir hastalığı nedeniyle Ankara'da yoğun bakımda olan eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak'ı ziyaret için Ankara'ya gitmek üzere yola çıktığı Mustafa Yılmaz yönetimindeki 44 RN 100 plakalı araç, Sivas'ın Gürün ilçesi Mazıkıran mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atmıştı. Kazada Aşağı Örüşkü Köyü Muhtarı Alhas Kara yaşamını yitirmiş, sürücünün yanı sıra araçta bulunan Aydın Çakırdım, Derviş Menekşe ve Sait İlhan yaralanmıştı.

Akçadağ Sulama Birliği Başkanı Sait İlhan kaza sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakımına kaldırılırken, dün gece geç saatlerde kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. İlhan'ın cenazesi, Akçadağ ilçesi Düzyol Köyü'ne getirilerek burada toprağa verildi.

Vefat eden Sait İlhan'ın, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'ın da halasının oğlu olduğu öğrenildi.

MUHTAR TOPRAĞA VERİLDİ..
Bu arada aynı kazada ölen Akçadağ İlçesi Aşağı Örüşkü Muhtarı Alhas Kara'nın (65) cenazesi bugün öğle namazına müteakip Örüşkü Köyü'nde toprağa verildi.

Akçadağ ilçesi Örüşkü Köyü'ndeki Şeyh Ali Kara'nın Türbesi önünde kılınan cenaze namazına, Akçadağ belediye başkanı İbrahim Koşar, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, AKP yöneticileri, bazı il genel ve belediye meclis üyeleri, bazı parti, sivil toplum örgütü ve mesleki teşekkül temsilcileri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il başkanı Arif Yıldız, Malatya eski Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya eski Milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak, kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Cenaze Örüşkü Köyü'nde toprağa verildi.

Bu arada, eşi Sadiye Kara Ölmeztoprak'ın Ankara'da hastanede bulunması nedeniyle AKP Malatya milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın cenaze törenine gelemediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız