SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlik Beraberliği Sağladık" da!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:08:26
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, İstanbul'da düzenlenen gecede taahhüt edilen paraların tamamının verileceğine inandıklarını söyledi. 

Gevrek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akkoza Otel'de basın mensuplarıyla bir araya gelerek, İstanbul'da düzenlenen gece hakkında değerlendirmede bulundu.

İstanbul'da düzenlenen gecede, bir milyon 376 bin TL yardım taahhüt edildiğini kaydeden Gevrek, 349 bin 200 TL'nin ödendiğini, bir milyon 26 bin 800 TL'nin henüz ödenmediğini ifade etti. 

Gevrek, 6 Mart Cuma günü İstanbul'da, Yeni Malatyaspor için yardımlaşma gecesi düzenlediklerini anımsatarak, "O gecedeki amacımız birlik ve beraberliğimi sağlamaktı. Onu da çok şükür başardık, birlik ve beraberliği sağladık. Yaklaşık bin kişilik bir katılım oldu. Farklı görüşten insanlar geceye katıldı. Bizim amacımızda, farklı düşüncedeki insanları Malatya'nın ortak paydası olan Yeni Malatyaspor'un etrafında toplamaktı. Malatyalı hemşerilerimizin Yeni Malatyaspor'a sahip çıkması adına bu organizasyonu düzenledik. Güzel bir gece oldu. Birlik ve beraberliği sağlarken, takımımıza da destek amaçlı bir organizasyondu" dedi.

"Destekle ilgili bazı sıkıntılar oldu"

Adil Gevrek, destek gecesiyle ilgili bazı sıkıntı ve dedikoduların olduğuna dikkat çekerek, Gecede taahhüt edilen rakamların dışında bazı rakamlardan bahsedildi. Gece için 1 bin 500 tane bilet bastırıldı ve dağıtıldı. Bu biletlerin bir kısmı İstanbul, bire kısmı da Malatya'da dağıtıldı. Bazı isimler gecede taahhütlerde bulunacaktı, bazıları ise aldığı biletleri bağış yapmak için 1-2 masa aldı. Oraya gelip, bağış yapan hemşerilerimizden, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, iş adamlarımızdan taahhütler aldı. Bu taahhütlerle birlikte, bağışta bulunacak olan iş adamları ya daha önceden taahhüt ettikleri rakamı açıkladı ya da üzerine biraz daha koyup, onu açıkladı. Dolayısıyla da farklı taahhütler oldu. Yapılan bağışlar noktasında kim ne verdiyse, resmi sitemizde de bunu yayınlayacağız. Yeni Malatyaspor ortak paydamız ve bin TL'de veren, 10 bin TL'de veren bununla ilgili hesap sorabilecek. Biz adlığımız yardım parasını kuruşuna kadar yayınlayacağız" diye konuştu.

"Yapılan bağışların tamamı kuruşuna kadar kulübün kasasına girecek"

İstanbul ve Malatya'da taahhüt edilen rakamlarla ilgili de bilgiler veren Gevrek, şunları söyledi: "İstanbul'da bir milyon 164 bin TL taahhüt edildi. Malatya'da ise 212 bin TL taahhüt edildi. Toplamda bir milyon 376 bin TL yapıyor. Geri dönüşler ve bazı ödemeler oldu. İstanbul'da 257 bin 200, Malatya'da ise 92 bin TL'si toplandı."

Gevrek, taahhüt edilen paraların tamamının verileceğine inandığını belirterek, "Tabi gecenin bir masrafı vardı ve o masrafların tamamını yönetim olarak cebimizden verdik. Yapılan bağışların tamamı kuruşuna kadar kulübün kasasına girecek. Tabi bunun takipçisi olacağız. Taahhüt edilen rakamların tamamının verileceğine inanıyorum. Yavaş yavaş dönüşler oluyor. Biraz zaman alacak ama bunların toplanacağına inanıyorum. Gecenin bizi en sevindiren tarafı da, bütün Malatyalı hemşerilerimizin orada olmasıydı. Gerek protokol üyelerimizin gerekse sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerinin gerekse de taraftarlarımızın bir arada olması güzel bir şeydi" diye konuştu. 

"Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyesi'ne gittik"

Adil Gevrek, yardımlaşma gecesiyle ilgili olarak hem Battalgazi hem de Yeşilyurt Belediye Başkanlarıyla bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Gece öncesi Battalgazi Belediyesine gittik. Bize 50 milyar taahhüt etti. Yeşilyurt Belediyesine de gittik. Onlarda 50 bin TL taahhüt etti. İstanbul’da da Öznur Hanım onlardan 100 bin TL daha istedi. 3 Belediye’de ortak yaptı. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat başka bir programı var diye orada olamadı. Onlarında Battalgazi Belediyesi kadar desteklerinin olacağını biliyoruz. Zaten kendileri de böyle söylemişti" şeklinde konuştu. 

"Gecenin giderini toplanan paradan karşılamadık"

Gecenin giderini toplanan paradan karşılamadıklarını dile getiren Gevrek, şunları söyledi: "Gecenin giderini biz toplanan paradan karşılaşamadık. Yönetim olarak gecenin tüm masrafını biz kendi cebimizde karşıladık. Bağış yapılan tüm para direk kulübümüze gidecek. Böyle bir gece gösterilen birlik ve beraberlik bizi mutlu etti. Bağış gecesinde bize taahhüt edilen miktarın ciddi bir takam olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun sonuçta biz 2. Ligdeyiz. süper Ligdeki takımları görüyoruz. Böyle gecelere gittik. Ama böyle bir gece yaşamadık. Hem birlik beraberlik açısında hem de maddi anlamda. Bağış gecesinde toplanan miktar bizi ciddi anlamda memnun etti."

"Ekonomik sıkıntı yaşamadık"

Gevrek, kulüp olarak ekonomik sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, "Ekonomik anlamda zaman zaman böyle haberler gördük. Ama bu zamana kadar para konusunda kulübümüz bir sıkıntı yaşamadı. Zamanında primler ödendi. Bundan sonrada öyle olacak. Ligin son 9 haftasına girdik. Bu zamana kadar ekonomik bir sıkıntı yaşamadık, bundan sonrada yaşamayız inşallah. Bizim bundan sonraki tüm maçlarımız final. Biz sadece geriye kalan 9 haftamızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 

"İç sahada ciddi rakiplerle karşılaşacağız"

Ligde kalan 9 haftalık bölümde birbirinden zorlu maçlar oynayacaklarını dile getiren Adil Gevrek, "Taraftarlarımıza seslenmek istiyoruz. Bu saatten sonra bizim dikkatli olmamız gerek. Çirkin ve kötü tezahürat noktasında taraftarımıza sesleniyorum. Bundan sonra yaşanacak bir saha kapatma takımımızı kötü etkileyecek. Bu saatten sonra çok dikkatli olmamız gerek. Oyuna gelmemelerini istiyoruz. Herkes biraz sabırlı olursa, biz mutlu sona ulaşacağız. Küfür noktasında herkes birbirlerini uyarırsa, biz mutlu olacağız. Telafisi olmayan haftalara girdik. İçeride maçlarımızı biz taraftarlarımızla oynamak istiyoruz. Her çıktığımız maç final maçı. 9 haftanın 5 maçı içerde. İç sahada ciddi rakiplerle karşılaşacağız. Taraftarlarımızın üstüne düşeni yaparsa, biz çok mutlu olacağız" diye konuştu.

Gevrek, Yeni Malatyaspor Destek Gecesi’ne katılıp taahhüt ettiği parayı henüz kulübün kasasına yatırmayan kurum ve kişi isimlerin şunlardan oluştuğunu söyledi: 

"Bekir Alyüz, Yunus Aktaş, Ahmet Çalık, Mado Malatya, Necdet Yalçın, Nüvit Karagöz, Nevzat Diri, Ramazan Paşahan, Derebeyleri Marmara, Songül Demirci, Ramazan Bulun, Azmi Ekinci, Şenol Karadoğan, Hanife Acar, Hasan Trak, Dönerci Ali Usta, MASTÖB Gençlik, Erbil Ticaret, Edip Budak, Ahmet Budak, Ahmet Güler, Cengiz Günaydın, Hulusi Akkoyun, Ahmet Çakır, Selahattin Gürkan, Kuluncak Köyü, Osmanlı Kebap, İSTOC Malatyalılar, Ayşem Sultan, Malatya Köftecisi, Gökhan Yaltı, Bekir Yıldırım, MADEF (Yılmaz Durmuş), Cengiz Kaçmaz, Mehmet Bey, Abdullah Özatilla, Aziz Yalçınkaya, Erdal Gündüz, Haşim Karadağ, Necip Olgun, Yeşilyurt Belediyesi, Esenlik, BAYKANOVA, Kaçmazlar, Malatya Park."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız