SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlik Beraberlik Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:52:15
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesini ziyaret etti. 

Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, ASGD Malatya Şubesini ziyaret ederek, çeşitli fikir alışverişinde bulundu.

ASGD’nin kısa zamanda Malatya sporunun birlik ve beraberliği için çok iyi işler yaptığına dikkat çeken Eserdi, “Hepimizin ortak arzusu Malatya’nın her alanda olduğu gibi sporda da başarılı bir il olması. Bu noktada tesisleşmek, yeni projeler sunmak, birlik beraberlik içerisinde olmak çok önemli. Malatya’da saygın ve sevilen arkadaşlarımızın bir araya gelerek kurduğu ASGD Şubesi de bu anlamda güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik içersinde çalışmalarınızı yürütmenizi ve hep birlikte tek kurummuş gibi yekvücut şeklinde aynı tempoyla devam etmenizi temenni ediyorum. Malatya sporuna bir heyecan getirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ASGD İkinci Başkanı Fatih Avcı ise, Eserdi’nin Malatya sporunda bir mihenk taşı olduğunu belirterek, “Bu ziyaret bizi üzerinde yürüdüğümüz doğru yolda kararlılıkla ilerlemek adına daha da motive etti. Kurulduğumuz gün tabela dernekçiliği yapmayacağımızı, hiçbir kuruma alternatif olmadığımızı ve hiç kimseden bir şey talep etmeden Malatya sporu için çalışacağımızı söylemiştik. Hamdolsun çizgimizde bir sapma olmadı. Sezonların başlaması ile yeni dönemde de çok önemli organizasyonlar yapacağız. Malatya’daki spor kurumlarıyla iç içeyiz ve onların fikirlerini önemsiyoruz. Malatya’da sporun her anlamında kalkınması için düşünce devrimi yaşanması şart. Bunun için seminer, panel ve eğitim çalışmalarını başlatarak, bir birini aşağı çeken değil, yukarı taşıyan bir camia oluşturmaya gayret edeceğiz. Malatya spor camiasındaki değerli büyüklerimizin bu tarz ziyaretleri ve övgü dolu cümleleri bizi daha da hırslandırıyor” dedi.

Ziyarette, ASGD Malatya Şube Başkanı Akif Çelik ile ASGD Malatya Denetleme Kurulu Üyesi Aziz Yiğit de hazır bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız