SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birlik Lokması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Muharrem Ayı nedeniyle düzenlenen Abdal Musa Birlik Lokması ilgi gördü.

Yeşilyurt Caddesi üzerindeki Haçovalılar Dayanışma Derneği'nin organizesi ile dernek binası önünde düzenlenen Abdal Musa Lokması'na Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba, Haçovalılar Dayanışma Derneği yöneticileri ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, yaptığı konuşmada, "Bu lokmanın birlik ve beraberliğimize hizmet etmesini diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin devamını diliyorum"dedi.

Haçovalılar Dayanışma Derneği adına konuşan Ali Büyükşahin ise, "Hak Muhammet ve Ali bereketini vere, İmam Hasan, İmam Hüseyin ve Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli yolunda olanlara helal ola. Lokmalarınız taşa dökülmeye, Lokmalarınız hayırlara ve birliğe vesile olsun. Hızır olsun, Abdal Musa olsun ve Hıdırellez lokması olsun, bunlar hep iyi etkinlikler, birlik beraberliğimizin çağrıştıran geleneklerdir "ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra davetlilere, bulgurdan yapılan Abdal Musa Birlik Lokması ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız