SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlik Olalım, El Ele Verelim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:53:22
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'daki Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetimi görev bölümü yaptı. 

Abdurrahman Kurdoğlu başkanlığındaki yönetim kurulundaki görev bölümü ile yönetim ve denetim kurulunun asıl ve yedek üyeleri şunlar:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: 

Yönetim Kurulu Başkanı: Abdurrrahman Kurdoğlu

Başkan Yardımcısı: Süleyman Zeki Akyüz

Sekreter: Selami Çavdar

Sayman: İsmail Adıgüzel

Üye: Celal Karadağ

Üye: Süleyman Sarıbaş

Üye: Hasan Alıcı 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: 

1. Mehmet Bülbül

2. Ali Vural

3. Süleyman Özerol

4. Mehmet Kangallı

5. Orhan Türker

6. İsmet Mutlu

7. Cumali Yurtçu

Denetim Kurulu Asıl Üyeler: 

1. Turan gül

2. İdris Özkul

3. Mehmet Avşar 

Denetim Kurulu Yedek Üyeler:  

1. Cemalettin Özyazgan

2. Hakkı Adıgüzel

3. Fikret Türker

Dernek başkanı Kurdoğlu, yaptığı konuşmada "Bir zamanlar Hekimhan’ın suyunu, toprağını, havasını soluyan Hekimhanlı değerli hemşehrilerime çağrımızdır: Birlik olalım, el ele verelim, Yücekaya, Zurbahan, Ballıkaya, Asarkaya ve Şıpşıpıyı, Argalı Mustafa’yı ve Bekir Çavuş’u unutmayalım. Hekimhanlılar Derneği levhasını indirmeyelim” dedi.

Ayrıca, derneğin üye sayısının artırılması için her üyenin en az bir üye daha getirmeleri, eşlerini de üye yaptırmaları, ayrıca gençlerin derneğe kazandırılması için çaba gösterilmesi görüşü benimsendi.

HABER-FOTO: Süleyman ÖZEROL-Ankara

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız