SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlik Olumlu Yansıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:18:30
A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan seçimlerle yeniden göreve seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve AKP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ile Sağlık İl Müdürlüğüne atanan Dr. Nail Umay’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaretinde, “Ali Başkanımıza tekrar göreve gelmesinden dolayı hayırlı olsun diyorum” dedi.
 
Esnaf  Odalarının bugüne kadar ciddi bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Başkan Çakır, “Bizler de kendileriyle zaman zaman görüşüyoruz. Hem esnafın olsun hem Malatya’nın olsun hem bölgesel sorunlar olsun; bunları bizlere iletiyorlar. Bizler de elimizden geldiği kadar kendilerine yardımcı oluyoruz.Ayrıca şehirdeki çalışmalarla ilgili getirmiş oldukları önerileri de dikkate alarak çözmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Malatya’daki Sivil Toplum Kuruluşları arasında ciddi bir dayanışma ve birliktelik olduğunu belirten Çakır, “Bu birliktelik her zaman Malatya’nın menfaatine, yararına oluyor. Esnaf temsilcilerimizle birlikte bir araya geliyoruz ve her zaman bir dayanışma içerisinde oluyoruz. Bu da Malatya’ya olumlu yansıyor” dedi.
 
Başkan Çakır’a Teşekkür…
 
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise Başkan Çakır’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Biz her zaman Sayın Belediye Başkanımızın, esnaf ve sanatkarlar adına bizlere kapısının açık olduğunu biliyoruz” diye konuştu.
 
Evren, Malatya’da, 50 sene evvelden gelen yerlerde çalışma yapmanın çok güç olduğunu belirterek, “Bu şehrin çehresini bir nebze olsun yüzde 50’ye varan değişiklikler oldu. Huzurunuzda teşekkür ediyorum. Hakikaten şehircilikte çok güzel yerlere gelmeye başladık. Tabi esnaflarımızın bazı yönlerden sıkıntıları oluyor bunları da inşallah aşacağız” şeklinde konuştu.
 
Ziyarette hazır bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin de Başkan Çakır’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Sayın başkanımın bir özelliği var, her zaman söylediğim gibi, esnafın içerisinden gelen bir belediye başkanı. Özellikle esnafın içerisinden gelen bir belediye başkanıyla çalışmak bizim için çok güzel bir onur, bir gurur ve çok da önümüzü açan bir olay; çünkü esnafın sıkıntılarını biliyor. İyi yaptığınız her işin daima yanındayız. Biraz yolların dar olması bizi sıktı, başka da yaptığınız her şey mükemmel, dört dörtlük. Ben çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
AKP  İl Kadın Kolları Ziyareti…
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan seçimle yeniden göreve gelen AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt’u da ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Çakır, ziyarette, “Emine Hanım, bugüne kadar partimizin her seçiminde her döneminde başarıyla kadın kollarını temsil etti.
 
Çünkü Kadın Kolları hanımlara, evlere rahat ulaşabiliyor. Mahallelerde, Sivil Toplum Kuruluşlarında bugüne kadar çok güzel ve başarılı çalışmaları oldu. Çalışmalarının artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.
 
AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise çalışmalarından dolayı Başkan Çakır’a teşekkür ederek, “Öncelikle ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık. Bizi mutlu ettiniz, onure ettiniz, Allah razı olsun diyorum.Bizim derdimiz Malatya’ya hizmettir. Malatya’ya belediye başkanı olduğunuzdan beri kattığınız her şey için biz Malatya adına çok teşekkür ediyoruz size. Çünkü, sizin de az önce ifade ettiğiniz gibi biz geziyoruz, dolaşıyoruz, herkesin giremediği noktalara ulaşıyoruz ve gerçekten Malatya’nın ne kadar değiştiğini ve dönüştüğünü görüyoruz, buna şahidiz. Bunu milletten de duyduğumuz zaman çok mutlu oluyoruz. Her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.
 
Sağlık İl Müdürlüğü Ziyareti…
 
Malatya Sağlık İl Müdürlüğü’ne atanan Dr. Nail Umay’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Çakır, “Değerli müdürümüze yeni görevinden dolayı hayırlı olsun diyoruz, başarılar diliyoruz. Tabi kendisinin Malatya’da güzel hizmetler yapacağından hiçbir şüphemiz yok” dedi.
 
Sağlık alanında son dönemde yine bir takım değişimler olduğunu dile getiren Başkan Çakır, “Sağlık açısından şu anda gerçekten insanlar son derece memnun. Ama görülüyor ki hala sağlıkta yeni çalışmalar, yeni gelişimler, yeni atılımlar yapılıyor. Adeta bir bölge hastanesine dönüşecek büyük bir hastanemizin yapılması; Malatya’da Turgut Özal Tıp Merkezi’nin bölgeye hitap etmesi ve her geçen gün büyüyor olması Malatya’yı bölgede bir sağlık merkezi haline doğru hızla ilerletiyor. Tabi burada değerli müdürlerimizin gayretleriyle, çalışmalarıyla da bu daha da hızlanacak. İnşallah il olarak Malatya olarak bölgeye hitap edebilen sağlıkta da bir çekim merkezine dönüşürüz. Bu ümit içerisindeyiz. Müdürümüzün de hem Malatya’ya büyük hizmetler yapacağına gerçekten gönülden inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Sağlık İl Müdürü Dr. Nail Umay ise ziyareti için Başkan Çakır’a teşekkür ederek, “2008 yılından beri Sağlık Bakanlığımızın, Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde Malatya’da çok güzel gelişmeler oldu. Bunların en önemli ayaklarından biri olan Malatya Devlet Hastanesi’nin yeniden yapılanması, yeniden yapılması ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde kadın doğum hastanesi, fizik tedavi hastanesi ve ağız diş sağlığı ünitenin de birimleriyle aynı merkezde toplanması Malatya sağlık hizmetlerinin tek bir merkezde tek bir çatı altında verilmesini sağlayacak. Bu da tabiî ki halkımızın alacağı hizmetin daha kaliteli daha modern olması için gerekli çalışmaların yapılmasını mümkün kılacak. Biz bu gelişme içerisinde Sağlık Müdürlüğü olarak yeni mevzuat düzenlemeleri çerçevesinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Başkan Çakır, ziyarette hazır bulunan ve yeni kurulan Halk Sağlığı Kurumu’na İl Müdürü olarak atanan Dr. Kemal Şener’e de hayırlı olsun dileklerini iletti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız