SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlik Olursak.."

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, "Çok derinlerde güzellikle yaşadığımız için o güzellikleri unutmak kolay olmuyor. Yeni yönetimin geçen yıl sergilediği başarıyla geçmişteki güzellikleri önümüzdeki dönemlerde yaşatacağına inanıyoruz. Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman Yeni Malatyaspor'un yanındayız. Dua edip, başarılar diliyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ise, "Şehir olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmazsak, başarıyı yakalayamayız. Bunu kabul etmek gerekiyor. Bu fotoğrafın içinde hepimizin olması gerekiyor. Basının da buna öncülük yapmasını istiyoruz. Tam destek bekliyoruz. Tabi ki eleştiri olacak. Ama Malatya'da futboldan başka bir sosyal aktivitemiz yok. Bunu da iyi bilmemiz gerekiyor. Yeni Malatyaspor ne kadar büyürse, basın, şehir o kadar büyüyecek. Rabbim yardımcımız olsun. Maddi bir beklentimiz yok. Bir spor kamuoyu oluşturursak, birlik ve beraberlik olursa başarı da gelecektir. Geçen yıl göreve geldiğimizde şehir bizi tanımıyor, bizde şehri tanımıyorduk. Zorlu mücadeleler verdik. Buna rağmen büyük bir başarı elde ettiğimize inanıyorum. İnşallah bu başarımızı bu yıl daha rahat elde edeceğiz" dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Katipoğlu, "Fenerbahçe'den Furkan ile büyük oranda anlaşmaya vardık. Orada büyük bir karışıklık var. Ama Furkan yarın burada olacak. İlhan Cavcav'dan rica ettik ve orta saha oyuncusu Seçkin'i kadromuza katmayı planlıyoruz. Kırıkkalespor'dan gol kralı Mustafa Ünver'i kadromuza katacağız. Hemen hemen transfer çalışmalarını bitirdik. Bunun yanı sıra hemşerimiz Mehmet Albayrak ile bir görüşme yaptık. Bu futbolcumuz ile de prensip anlaşmasına vardık" diye konuştu.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Kemal Deniz de, Yeni Malatyaspor'a şehrin destek çıkması gerektiğini vurgulayarak, "Biz buradan bütün kamuoyuna seslenmek istiyoruz. Malatyaspor'un Süper Lig'de olduğu dönemde Malatya şehrinin gündemde oluşu nasıl idi bunu irdelemek gerekiyor. Şehrin bir bütün olarak yönetimin şeffaf, hesapların ortada olduğu bir dönemde Yeni Malatyaspor yönetiminin açtığı tertemiz sayfada Malatyalıların yer almasını istiyoruz. Bizde gereken her türlü desteği vereceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız