SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birlik Ortamını Yakaladık'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da yüzler gülüyor.

Grupta 7 hafta üst üste kazanarak, 5. sıraya yerleşen sarı siyahlı takımda, Çorumspor maçının galibiyet sevinci yaşanırken, gözler Gebzespor maçına çevrildi. Çorumspor galibiyetiyle play off hedefine bir adım daha yaklaşan Yeni Malatya Spor'da Gebzespor maçının hazırlıkları başladı. Gebzespor ile sahasında karşılaşacak olan sarı siyahlı takım, Gebzespor'u yenerek hem Play-off biletini almak hem de galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

FUTBOLCULAR ÇORUM DEPLASMANI DÖNÜŞÜNDE UYUMADI
Çorumspor ile deplasmanda önemli bir karşılaşmaya çıkan ve sahadan 2-1 galip ayrılan Yeni Malatya Spor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcuların yüzü gülüyor. Zorlu deplasmandan 3 puan çıkaran sarı siyahlı takımda Malatya'ya karayoluyla döndü. Takım otobüsünde yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular galibiyeti kutlarken, yaklaşık 8 saat süren yolculukta kimsenin uyumadığı belirtildi.

Öte yandan takımın futbol şube sorumlusu Özcan Dündar, Çorumspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dündar, takımın Çorumspor karşısında iyi mücadele ettiğini belirterek, 3 puanı güzel futbolla aldıklarını kaydetti.

"FUTBOLCULARIMIZ OLDUKÇA İSTEKLİ"
Dündar, futbolcuların play off'a yürekten inandıklarını belirterek, "Çorumspor karşısında takımımız çok iyi mücadele etti. Sahada hırslı ve istekli bir takım vardı. Her şey inanmakla oluyor. Futbolcularımızda da bu inanç üst seviyede. Bu 7 haftaya en güzel şekilde yansıdı. Güzel futbol, futbolcularımızın istekleri ve şehrimizin kenetlenmesi güzel sonuçların alınmasını sağladı" dedi.

"PLAY-OFF BAYRAĞINI GEBZESPOR MAÇI SONRASI SALLAMAK İSTİYORUZ"
Takımın Gebzespor maçı hazırlıklarına başladığını kaydeden Dündar, "Çorumspor maçı geride kaldı. İyi bir seri yakaladık. Play off yolunda avantajlı durumdayız. Bu saatten sonrada bu avantajı kaybetmeye niyetimiz yok. Şehir olarak iyi bir birlik ve beraberlik ortamı yakaladık. Bu takıma olumlu yönde yansıyor. İnşallah kendi sahamızda Gebzespor'u yenerek, Beypazarı Şekerspor maçı öncesinde play off bayrağını sallamak istiyoruz" diye konuştu.

"İTİRAZDA BULUNDUK"
Gebzespor maçının seyircisiz oynanacağını belirten Dündar, "Takımın aldığı ceza gereği Gebzespor maçı seyircisiz oynanacak. Bu konuyla ilgili gerekli makamlara itirazlarda bulunduk. İnşallah olumlu yönde bir sonuç çıkar. Ama ne olursa olsun ben taraftarlarımızın takımı en güzel şekilde destekleyeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız