SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birlik Vakfı Arapgir'de Toplandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:33:15
Birlik Vakfı Arapgir'de Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Birlik Vakfı Malatya Şubesi, divan toplantısını Arapgir İlçesi’nde yaptı. 

Yeni restore edilen ve otele dönüştürülen Millet Han’da düzenlenen divan toplantısına, AKP Milletvekili Cemal Akın, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, yönetim kurulu üyeleri, kulüp ve komisyon başkanları katıldı.

Yapılan toplantıda açılış konuşmasını Birlik Vakfı Malatya Şube yönetim kurulu üyesi Nevzat Alaca yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen Malatya Milletvekili Cemal Akın yaptığı konuşmada ‘’ Birlik Vakfı Malatya Şubesinin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. İşte bu divan toplantısı da bu çalışmalardan biri. Vakfın geçmişte yaptığı çalışmalar değerlendirilecek ve bir gelecek projeksiyonu ortaya konulacak “İfadesinden bulundu.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu da, yaptığı konuşmada, Birlik Vakfı’nın yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, Arapgir de misafir etmekten gurur duyduğunu ifade etti. Cömertoğlu, vakıf üyelerini Arapgir'de bulunan tarihi yerleri gezdirerek vakıf divanına bilgi verdi.

Yapılan toplantıda, kulüp ve komisyonlar gerçekleştirmek istedikleri faaliyetleri sunarken, yeni akademik dönemde daha başarılı ve daha çok kesime faydalı olabilme konusunda çalışmalara devam edeceklerini bildirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız