SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birlik Vakfı'nın Konuğu Bilim

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:50:35
Birlik Vakfı'nın Konuğu Bilim
A- A+ PAYLAŞ

Birlik Vakfı Malatya Şubesi, Tarih Şahit Birlikten Kuvvet Doğar projesi kapsamında Şair Yazar Murat Bilim’i ağırladı. 

Yabancı dizi ve sinemalarla büyüdüklerini belirten Şair Yazar Murat Bilim, “Mehmet Akif, Necip Fazıl ve Sezai Karakoç gibi sanatçıların eserlerini okumadık. Elbette zamanımızda okumak yetmiyor yorumlamalıyız ve yorum katarak öğrenmeliyiz. Siyasiler, tüccarlar ve zenginler unutulur ama sanatçılar hiç unutulmaz” şeklinde konuştu.

Sanat edebiyatı tarihi hakkında da bilgi veren Bilim, “Sezai Karakoç gibi değerli sanatçılar müesses nizamına uymamış ve kendilerine saray şairi dedirtmemiştir. Hiçbir zaman zengin olayım dememişler ve zengin şair sayısı da yok denecek kadar az” dedi. Bilim, ayrıca Mevlana’dan şiirler okurken, kendi yazdığı Anatolia’m Nazlı Çiçeğim adlı şiirle sohbetini tamamladı.

Sohbet sonrası Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül tarafından Bilim’e teşekkür belgesi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız