SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birlik ve Beraberlik Başarı Getirir'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor'da kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Akkoz Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, takımın başarılı olması için birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirterek, "Önemli olan beraber olmak ve bir arada bulunmaktır. Geçen sene bazı istenmeyen olaylar yaşandı. Bu sıkıntı da takıma yansımıştır. Bu sıkıntıların bir daha yaşanmamasını istiyoruz. Hiç kimsenin burada art niyeti yok. Malatya'da ayakta kalan bir takımımız var. Bu takımı nasıl yüceltebiliriz diye çalışıyoruz.

Bunun için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Kimseye kinle bakmamız mümkün değil. Yönetim olarak taşın altına elimizi koyduk. Malatya Belediye Başkamız Ahmet Çakır'ın desteğiyle bu takım daha iyi yerlere gelecektir. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde olalım. 36 takım var ve hepside Bank Asya 1. Lig'e çıkmak istiyoruz. Bizde Bank Asya 1. Lige çıkan 3 takım içerisinde olmak istiyoruz. Ben şahsım ve yönetim olarak art niyet düşünmemiz mümkün değil. Herkes samimi olursa başarılamayacak bir şey yok. Burada tek bir şey var başarılı olmak. Allah'ın izniyle de başarılı olacağız. Takım olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Sizden de bu noktada destek bekliyoruz" dedi.

Katipoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgiler vererek, "Kaleci Mesut Balkan ile anlaştık. Stoper Serdar Karkın ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu futbolcuyla anlaşma sağlamamız zor görünüyor. Sözleşmesi bitti. İstediği rakamda anlaşamadık. Adem Sağlam, Nedim Köseoğlu, Recep Yaşar, Mehmet Toşak, Can Ulun, Enis Kahraman, Cihan Yeşilırmak, Hüseyin Kar ile devam edeceğiz. Önder Dalkıran ile görüşüyoruz. Ümit ile halen görüşmedik. Gökhan Çalışal, Mehmet Akif Tatlı, Cem Çetin, Mehmet Duz, Hüseyin Kartal, Müslüm Karabulut, Serkan Ençetin, Muzaffer Akdoğan, Uğur Yanıkdemir, Tuncay Maldan ile yollarımızı ayırdık. Erkan Levent, Yusuf Yağmur ve Samet Yeniceli'yi de kiralık olarak göndereceğiz. Dış transferde de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Mustafa Marangoz, Bandırmaspor'dan Emrah Ekmekçi, Türk Telekomspor'dan kaleci Mehmet Zeki Uçan, Adıyamanspor'dan stoper Erdi Bakırcı, Manisa Aksaspor'dan stoper Serkan Taşlı, Gölcükspor'dan orta saha oyuncusu Fatih Gümüşdal, Çankırıspor'da kiralık oynayan santrafor Furkan Aydın, Menemenspor'da kiralık oynayan sol bek Can Akkaşlı ile anlaşma sağladık. Santraforda biraz sıkıntımız var. Orduspor'dan Ahmet Güven ile görüşüyoruz. Bizim grubun gol kıralı Coşkun Yılmaz ile görüşüyoruz. Bunun yanında genç bir kaleci alacağız. Santrafor dışında transferi bitirdik. Serdar Kakın ile anlaşamazsak, bir stoper daha alacağız. Kampa giderken elimizde hazır bir kadro olacak. Bu bizim için büyük bir avantaj olacak" diye konuştu.

Yeni sezona avantajlı başladıklarını kaydeden Katipoğlu, "Elimizde bir kumaş var. Her şey ayarlandı. Sıkıntıların hepsi bitti. Kamp yeri bile ayarlandı. Aynı teknik direktör ile devam edeceğiz. Kadromuz hazır. Büyük bir avantaj var. Biz inanıp çalışacağız. Allah'ın izniyle başarıyı yakalayacağız. Herkesle kucaklaşacağız. Bu yönetimin üzerinde bir güven oluştu. Bunun devamı da gelir. Basın mensuplarından da destek bekliyoruz. Yönetimde de değişiklik oldu. Başarılı olmak zorundayız. Herkes görevini yapıyor. Hiç kimsenin burada bir hesabı yok. Başladıysak, sezon sonuna kadar bu işi götüreceğiz" şeklinde konuştu.

Katipoğlu, alt yapıya da büyük önem vereceklerini belirterek, "Alt yapıyla ilgili güzel çalışmalarımız var. Yeni bir teknik heyet göreve başladı. İnşallah yeni bir yer bularak, dışardan alt yapıya futbolcu getirmeyi planlıyoruz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Çeşitli planlarımız var. Alt yapıya önem vermemiz gerekiyor. Bunun içinde yoğun bir çalışma içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız