SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlik ve Beraberlik İçerisinde çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-06-26 20:45:40
A- A+ PAYLAŞ

  • Ramazan Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma töreni Belediye Nikah Sarayı'nda yapıldı..

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Sürekli terörle mücadele ederken, bir yandan da insanımızın huzurunu, refahını, barışı, özgürlüğü, adaleti sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 80 milyon birlikte bu ülkeyi uluslararası arenada hak ettiği yere getirebilmek adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz”dedi.

Bakan Tüfenkci, Malatya Valiliği koordinesinde Malatya Büyükşehir, Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının Belediye Nikah Sarayı'nda ortaklaşa düzenlediği resmi bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, törene katılanların Ramazan Bayramını tebrik ederek, “Ülke olarak nice bayramlara sağlık, sıhhat ve güvenlik içerisinde erişiriz diye dua ediyoruz. Bu bayramda vatanımızda huzurlu, birlik ve beraberlik içerisinde geçirmemize vesile olan ve bu uğurda canlarını ortaya koyan bütün şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize uzun ömürler, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Tüfenkci, Türkiye’nin coğrafi itibariyle terör örgütlerinin ilgi alanı içerisinde olduğunu kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sürekli terörle mücadele ederken, bir yandan da insanımızın huzurunu, refahını, barılı, özgürlüğü, adaleti sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 80 milyon birlikte bu ülkeyi uluslararası arenada hak ettiği yere getirebilmek adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bayramlarda bu birliğimizi, beraberliğimizi teminatı olarak hep beraber kutluyoruz.”

Vali Mustafa Toprak, “Allah’a şükrediyoruz ki rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı hep birlikte idrak ettik. Yine şükürler olsun ki mübarek Ramazan Bayramı sabahını da bulduk” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Malatyalıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “Ramazan ve bayram bizim için kutsal ve önemli aylardır. Özellikle içinde bulunduğumuz dönem içerisinde gerçekten hem İslam coğrafyasının hem de insanlığın barışa, kardeşliğe ihtiyacı var. Dolayısıyla bayramlar bunun için bir fırsat” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey’de Malatyalıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen resmi bayramlaşma törenine; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Mustafa Toprak, AKP Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, belediye başkanları, askeri ve mülki erkan, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız