SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlik ve Beraberlik İçerisinde.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:16:13
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın yeni Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, ilk mesaisine telsiz anonsu ile başladı. Uluayak, “Malatya ilinin asayiş ve huzur ortamının sağlanması bakımından çalışmalarımızı, birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber sürdüreceğiz” dedi.

Malatya Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, sabah telsiz anonsuna katılıp, “Değerli mesai arkadaşlarım. Tüm çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra Malatya ilinin asayiş ve huzur ortamının sağlanması bakamından çalışmalarımızı, birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber sürdüreceğiz. Çalışma arkadaşlarım ve personelimize çalışmalarında başarılar diler, aileleri ile birlikte, huzurlu ve mutlu yaşam temenni ederim. İyi çalışmalar diliyorum” dedi.

ULUAYAK'IN ÖZGEÇMİŞİ..

Nuri Uluayak 11 Temmuz 1965 yılında Kütahya’nın Gediz ilçesinde doğdu. 1988 yılında Polis Akademisini bitirerek Eğitim Daire Başkanlığında Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı.

Sırasıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Tanık Koruma Daire Başkanlığı, Arşiv ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı, Pasaport ve Güvenli Belge Daire Başkanlığı, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı ve Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yapmıştır.

Uluayak, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda kurs ve seminerlere katılmış, başarılı çalışmalarından dolayı Takdirname ve Taltif ile ödüllendirilmiştir.

Teftiş Kurulu Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak görevli iken 07.01.2014 tarih ve 2014/24 sayılı kararname ile Malatya İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Uluayakevli ve 3 çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız