SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birlik ve Beraberlik İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen çiğ köfte etkinliği büyük ilgi gördü.

Etkinlikte bir konuşma yapan Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Veysel Yaşar, "Hemşehrilerimizi Malatya'da bir araya getirmek, hemşehrilerimiz arasında sosyal, kültürel, ekonomik ve sosyal dayanışmayı sağlamak, barış içinde kardeşlik duygusunu geliştirmek yardımlaşma ve iş birliği sağlamak, birlikte hareket etmek amacıyla bugün burada toplanmış bulunmaktayız" dedi.

Üyelerin sık sık bir araya gelmesi için çeşitli kültürel etkinlik düzenlemek istediklerini anlatan Yaşar, şöyle konuştu: "Bir program dahilinde Kurşunlu yöresindeki köylerimizi ziyaret ederek köylerimizin sorunlarını yerinde tespit edip yetkili birimlere ulaştıracağız. Sorunların giderilmesi için gayret göstereceğiz. İmkanlar dahilinde çevre köylerimizde yüksek öğrenimdeki gençlerimize burs sağlamaya çalışacağız. Sizlerin daha iyi ortamda bir araya gelmeniz için derneğimizi fiziki şartlarını iyileştirmek
istiyoruz. Hemşehrilerimizin bizlerden bir talepleri var. Malatya'da büyük bir cenaze evimiz olsun. Bunun için hepimizin katkılarına ihtiyaç var. Bu konuda zaman zaman toplantılar yapacağız. Her ay periyodik olarak kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hemşehrilerimizi ziyaret edeceğiz."

Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılanlara çiğ köfte ikramı yapıldı. Derneğin, bu tür etkinliklerini sürdüreceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız