SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birlik ve Beraberlik İhtiyacı Var'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:05:32
'Birlik ve Beraberlik İhtiyacı Var'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, sadece Kobani için bir tezkere çıkarılmasını istediklerini söylerken, “Olaylar için de, kamu mallarına zarar verilmesini asla kabul etmiyoruz” dedi. 

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz parti yöneticileriyle birlikte Arguvan ve Hekimhan ilçelerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Beraberinde İl yöneticileriyle birlikte ilk olarak Arguvan’a giden CHP İl Başkanı Enver Kiraz, burada İlçe Başkanı İbrahim Çopur ve ilçe yöneticileriyle esnafları gezerek sorunları dinledi.

Kiraz ve beraberindekiler daha sonra Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları’nı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Belediye Başkanı Millioğulları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, son günlerde artan olaylarla ilgili bir değerlendirme yaparak, vatandaşlara sağduyusu çağrısı yaptı. Kiraz , son dönemlerde sınırımızda yaşanan gelişmelerin AKP Hükümetinin dış politikasının çöktüğünün göstergesi olduğunu iddia ederek, “Yaşanılan gelişmeler ülkede yaşayan herkesi kaygılandıracak duruma gelmiştir” dedi.

Kiraz, “Genel Başkanımız Doğu ve Güneydoğu’da ki bazı İl Başkanlarımızla yaptığı değerlendirme toplantısının ardından sınırları sadece Kobani olan ve IŞİD’i Kobani’den püskürtmek amaçlı yeni bir tezkerenin çıkartılmasını önerdi. Bu toplumun tüm kesimleri tarafından kabul edilmesi gereken bir öneridir. Bir an önce tezkerenin çıkartılarak müdahalenin gerçekleşmesi, yurt içindeki can yakıcı olaylarında sona ermesini sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlara provakosyonlara kapılmamaları çağrısı yapan Kiraz, “Her zamankinden çok daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Atatürk büstlerine, kamu mallarına zarar verilmesini asla kabul etmiyoruz. Şiddet olaylarının bir an önce son bulmasını istiyoruz” dedi.

Kiraz ve beraberindekiler daha sonra Hekimhan’ın İğdir ve Salıcık Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Bu yıl üreticilerin dondan kaynaklı çok büyük kayıplar yaşadığını kaydeden Kiraz, üreticilere devletin gerekli yardımı yapmamasını da eleştirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız