SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlik ve Beraberlik Olmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:41
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Ticaret Borsasını (MTB) ziyaret etti. 

Yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunmak üzere bir takım temaslarda bulunan Yeni Malatyaspor yönetimi, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ile bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, “Yeni sezon öncesi yönetim olarak sivil toplum kuruluşlarımız ile istişare edelim dedik. Tabi burada bulunmamızın en büyük özelliği Ticaret Borsası Başkanımız Gürsel Özbey’in sosyal duyarlılığıdır. Kısa bir süre önce göreve gelmesine rağmen Yeni Malatyaspor’a sıcak bakan, futbolun gerçekliğini idrak etmiş bir başkanımız. Yeni Malatyaspor’a ilginin yüksek olduğu bir kurumdayız. Buna sığınarak ziyarette bulunduk. Kendilerinden öncelikle manevi desteklerini almak ve Yeni Malatyaspor’a bu süreçte neler yapılabiliri istişare etmek istedik” dedi.

Mumcu, her zaman futbolun birleştirici yönüne vurgu yaptıklarını anımsatarak, şunları kaydetti: “Yeni sezonunu ilimize ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Malatya’da futbolun ne denli sevildiğini ve takip edildiğini biliyoruz. Dolayısıyla herkesin ve her kurumun karınca kararınca Yeni Malatyaspor’un yanında olmasını arzu ediyoruz. Futbolun birleştirici özelliği nedeniyle bu tür taleplerimiz oldu. Bundan sonrada bu taleplerimiz devam edecek. Ama öncelikle birlik ve beraberlik içinde, birbirimizi incitmeden, kırmadan bu görsel şöleni dostluğa ve kardeşliğe dönüştürmeliyiz.”

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ise, Yeni Malatyaspor’u layık olduğu yere taşımak adına ellerinden geleni yapacaklarını kaydederek, “Bir futbol sever olarak bu camiayı çok iyi biliyorum. Bir şehrin gelişiminin en önemli unsurlarından birinin futbol olduğu gerçeği ortada. Bu anlamda Yeni Malatyaspor’u ön plana çıkarmak için maddi ve manevi elimizden gelen katkıyı sunacağımızı ifade etmek istiyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde takımı hak ettiği yere getireceğiz. Büyükşehir olan Malatya’nın Süper Lig’de takımının olması kaçınılmazdır. Bu noktada Yeni Malatyaspor Kulübü yönetimine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey’e Yeni Malatyaspor kaşkol ve bayrağını hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız