SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birlik ve Beraberlikle Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği tarafından başlatılan 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyası çerçevesinde inşa edilen 5 okulun değerinin 7,5 milyon değerinde olduğu bildirildi.

Eski vali, eski içişleri müsteşarı, eski milletvekili ve AKP İstanbul milletvekili Güldal Akşit'in babası Galip Demirel, Ankara'dan Malatya'ya geldi. Demirel, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ile birlikte 91 bin dev öğrenci kampanyası ile yaptırılan okulları gezdi. Yapılan çalışmalar sebebiyle memleketi Malatya’yla gurur duyduğunu dile getiren Galip Demirel, “Birlik ve beraberlik örneği gösterilip, etkinliklerle para toplanmış ve biriktirilip bir yıllık kampanyada 5 okul yaptırılmış. Emeği geçenlere teşekkür ederim"dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise geçen yıl başlatılan 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyası çerçevesinde inşa edilen 5 okulun 2'sinin tamamlandığını ve diğer 3'ünün de tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti. Vali Daşöz, "Kampanyaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Çünkü, damlaya damlaya göl oldu misali, küçüçük çocuklar büyük işler başardılar. 5 okulun değeri bayındırlık birim fiyatlarına göre 7,5 milyon YTL değerinde"şeklinde konuştu.

Malatya Valiliği tarafından geçen yıl başlatılan 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyası çerçevesinde, 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu, Polis Amca İlköğretim Okulu, Öğretmenler İlköğretim Okulu, Kamu Görevlileri Ana Okulu ve Beyaz Birlik Ana Okulu yaptırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız