SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birlik ve Kardeşlik Mesajlarıyla..

A- A+ PAYLAŞ

Bayramın ikinci gününde ilk bayramlaşma töreni; Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB), Malatya Ticaret Borsası (MTB), Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, (ESKKK) Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği(MASİAD), MÜSİAD Malatya Şubesi, MAKİAD, MOSİAD, ASKON Malatya Şubesi ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMOB)'nın  TSO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirdikleri ortak bayramlaşma töreniydi.
 
Bayramlaşma törenine AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Mücahit Fındıklı ve Cemal Akın, Ömer Faruk Öz, CHP Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, AKP Başkanı Bülent Tüfenkçi, CHP il başkanı Hüseyin Baştürk, MHP İl başkanı Arif Yıldız ve çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.
 
Hakkari’de ki terör ve Van’da meydana gelen depremin damga vurduğu sivil toplum örgütlerinin bayramlaşma töreninde başkanlar şunları söylediler:
 
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç: “Bu bayramın bütün insanlık alemine, İslam alemine ve milletimize hayırlı olmasını yürekten temenni ediyorum. Buruk bir bayram kutluyoruz ama bu bayramlar bizi birlik, beraberlik ve kardeşliğe daha çok itti. Özellikle son dönemde terör olaylarından dolayı şehit olan asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Van’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı da Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu olaylar ülkeyi birliktelik ve kardeşlik noktasında bütün haline getirdi. Bu ülkenin tarihinin derinliklerinden gelen birlik ve beraberliği hiçbir güç bozamaz. Ülkenin bu terör belasından da bir an önce kurtulacağının herkes tarafından bilinmesini istiyoruz” 
 
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin: “Allah hayırlı bayramları bize göstersin. Bayramlar, sevinme ve sevindirmenin günleridir. STK’lar olarak da hep bir arada bütün İslam aleminin bayramını tebrik ediyoruz” 

Ticaret Borsası Başkanı Tahir Kalaycıoğlu, “Bütün bayramlarımızın acısız ve neşe içinde geçmesini diliyorum” 

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ali Evren: “Ülkenin birlik ve beraberliğinin bozulmamasını diliyorum. Herkesin bayramını tebrik ediyorum” 

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Ülger:“Bayramlar, müstesna günlerdir. Milletlerin ve ümmetlerin sathında yapılan sevinçlerin, birlik, beraberlik ve dayanışmanın paylaşıldığı bu günleri bizde STK’lar olarak hep birlikte kutladık” ifadeleri ile vatandaşların bayramlarını kutladılar. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Şube Başkanı Namık Şahin: “Bizlerde Malatya ve Türkiye’nin bayramını tebrik ediyoruz. Bu bayramların, tüm dünyadaki insanların kurtuluşuna vesile olmasını; özellikle zulüm ve ızdırap çeken insanların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum” 
 
Malatya Aktif İşadamları Derneği Başkanı Ömer Nalçacı: “Buruk başladığımız bu güzel Kurban Bayramı’nda kaybettiğimiz şehitlerimize, Van’da kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız