SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birlik ve Sevgiyi Paylaşmak İçin'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Doğanşehir ilçesinde düzenlenen Balyan Köyleri Kültür ve Müzik Şenliği ilgi gördü.

Doğanşehir'in Şatıroba Köyü'nde düzenlenen Malatya Balyan Köyleri Kültür ve Müzik Şenliği'ne, Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Arguvan Belediye Başkanı Hüseyin Taştan İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Karakuş, Jandarma Komutanı Harun Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, CHP İlçe Başkanı Aydın Aydın, CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, işadamları Vahap Küçük, İbrahim Güngör, Bekir Özkan ve Mehmet Zeren ile vatandaşlar katıldı.

Şenlikte konuşan Tertip Komitesi Başkanı Memet Hatun, "Çok değerli dostlar bu kültür ve müzik şölenin düzenlememizin sebebi birlik ve sevgiyi paylaşmak, kültürümüzün gereği olarak hiç kimseyi ayırt etmeden hep bir arada kardeşçe yaşamaktır. Ülkemizin barış ve huzura en fazla ihtiyacı olduğu bu dönemde katkıda bulunmaktır. Sevgi birlik ve barışın hakim olduğu toplumlarda her zaman yücelme, yükselme ve refah olmuştur. Ama bundan yoksun olan toplumlar ise daima yıkılmaya mahkum olmuşlardır. Bu şölenin düzenlenmesinde bizlere maddi ve manevi olarak katkıda bulunan İşadamımız İbrahim Güngör, Memet Zeren, Bekir Özkan ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Aydın Aydın'a düzenleme komitesi adına teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra etkinlikte maddi manevi her türlü destek olan Balyanlı işadamlarına birer plaket verildi.

Plaket töreni sonrası konser programında Malatya Balyan Köyleri Kültür ve müzik şöleninde sahne alan sanatçılar Özlem Özdemir, Melike Şahin, Kubilay Tatar, Şengül Korkut, Seval Eroğlu, Mercan Erzincan, Muharrem Temiz ve Erdal Erzincan sahne alarak Müzik şölenine katılan halkı coşturarak gönüllerince eğlendiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız