SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birlik ve Teşekkür Yemeği Verecek

0
Güncellendi - 2019-04-06 00:48:39
Birlik ve Teşekkür Yemeği Verecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesi Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, 5 Nisan Cuma günkü Arapgir buluşmasına tüm Arapgirlileri davet etti.

AKP'den aday gösterilmeyince CHP'den aday olup yeniden belediye başkanı olarak seçilen Arapgir ilçesi Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Cuma günü saat 13:00'da ilçe merkezinde Belediye Meclis üyelerininde katılacağı birlik ve teşekkür yemeğine tüm Arapgirlileri davet ederek,"Biz bu coğrafyanın medeniyet mimarları ecdadımıza hürmeten, emaneti ihya edip, gelecek nesillerimize ar etmeden sıkılmadan şerefle teslim etmeyi hayal ettiğimiz yeni bir medeniyet inşa edeceğiz. Bu yeni medeniyetin rüyasını gördük, şükür secdesini yaptık. Şimdi hep birlikte ekibimizle bunun için özveriyle çalışacağız. Birlemeye bir etmeye azmedeceğiz. Rabbim nasip eder ise 5 yıl daha derdiniz ile dertlenip, Arapgir’i hak ettiği tercihe layık aydınlık geleceğe taşımak için gayret edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Şahsım ve çalışma ekibim ile birlikte yük olmadan yükünüzü alarak kırsal kalkınma modelimizin yeni markalarıyla yukarı Fırat bütünlüğünde üretmeye talibiz" diye konuştu

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Tosun da bayağı besili... Bunun masrafını da millete yüklemeyesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Haluk Bey nasıl CHP iyi miymiş. Biz de gelek mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Haluk başkanım,Yolun açık olsun,Arapgirimize hizmetleriniz çok güzel,sağlıklar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla