SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlikle Bu İşi Başarırız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:46:20
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Mustafa Uğur, liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi. 

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Hem mücadele açısında hem de oyun anlamında gerçekten tatmin eden bir oyun ortaya koyduk. Hedefi olan bir takım olduğumuz için bunları yapmak zorundayız. Bizde bir anlayış var. Lider olmaktan daha çok lider kalmak daha önemlidir. Bundan önceki haftada bunu söylemiştim. Ligin bitiminde inşallah lider oluruz. Bir gerçek var. Yeni Malatyaspor ismiyle işimiz zordu. Şimdi lider olduğumuz için işimiz bir kat daha zor oldu. Biz futbolcularımız ile inanıyoruz ki, artık bu anlayıştan geri adım atmayacağız. Futbolcularda bir çok şeyden fedakarlık yapıyorlar. Bizi memnun eden bir görüntü içerisindeler. İlk yarının bitimine 3 hafta var. Bu maçlarımızda kolay olmayacak. Yeni Malatyaspor’un ismi burada işimizi yapmamızdaki en önemli etken olacaktır" dedi.

"BİRLİK OLURSAK BU İŞİ BAŞARIRIZ"

Tecrübeli teknik adam, birlik ve beraberliğin başarıyı beraberinde getireceğini ifade etti. Şehirde iyi bir hava olduğunu ve bu havanın devam etmesini istediklerini dile getiren Uğur, "Şehir olarak kenetlendik. Yavaş yavaş şehrin ileri gelenlerinin de takıma sahip çıktığını görüyoruz. Biz bundan çok memnun oluyoruz. Şehrin ileri gelenlerin bakış açıları pozitif olarak görüyoruz. Bir gerçek daha var. Yeni Malatyaspor bir üst lige çıkacak. Şehre başka bir hava vermek kanaatindeyim. Bu şehrin süslenmesi, gelen takımların bu atmosferi yaşaması önemli. Bizler hep birlikte olursak bu işi başarırız. Bizler bu takımı bir üst lige çıkarmak için geldik. Bu işler ise gönülden yaşarsanız olur. Sadece futbolcular ile olmuyor. Tüm şehrin kenetlenmesi ile olur. Hepsine saygımız sonsuzdur. Herkes düşüncesini söyleyecek, fakat bir tek ortak paydamız Yeni Malatyaspor olmalı. İnşallah biz bu devreyi bu oyuncu grubumuzla arzuladığımız puanda ve noktada tamamlarız. Biz bu seviyede tamamlarsak, önümüzdeki süreçte daha farklı bir Yeni Malatyaspor ve rakiplerine karşı psikolojik üstünlük sağlamış bir takım oluruz" şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZ 3 PUAN"

Uğur, Bayrampaşa ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, "Bizim için önemli olan sahanın ve atmosferin iyi olması oyuncu grubum adına çok önemli. Yönetimimizin Futbol Federasyonuna bir talebi oldu. Bayrampaşa maçını Olimpiyat Stadyumunda oynamak adına. Bayrampaşa Stadyumu farklı, Olimpiyat Stadyumunun atmosferi çok farklı. Olimpiyat Stadyumu çok büyük. Taraftarlarımızın varlığını hissetmek zor olacak ama yanımızda bile görmek bize yeterli. Çünkü ilçe stadyumlarında çok sıkıntı yaşıyoruz. Orada kazanıp gelmek bizim için önemli" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız