SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Birlikler Kara Delik Olarak Görülüyor Ama..''

A- A+ PAYLAŞ

Kayısı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Kayısıbirlik) Genel Müdürü Serhan Bayhan, Nevşehir'de düzenlenen ve 16 tarım satış kooperatifinin katıldığı toplantıda, hükümetin birlikleri desteklemesi gerektiği konusunda ortak karar alındığı bildirdi.

Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri Toplantısı'nı değerlendiren Kayısıbirlik Genel Müdürü Serhan Bayhan, toplantıda tarım satış kooperatifleri birlik yetkililerinin yanı sıra hükümetten de yetkililerin bulunduğunu bildirdi.

Toplantıda tarım ürünlerinin ancak birlikler vasıtasıyla değerlendirilip değer bulacağı kanaatine varıldığını aktaran Bayhan, "Birlikleri kara delik olarak görenler, tarım ürünlerinin birliksiz destek ve değer bulamayacağı yönünde görüş birliğine vardı. Toplantı sonucunda alınan kararlar hükümet yetkililerine iletilecek" dedi.

Birliklerin kredi verilerek desteklenmesi halinde piyasadan ürün alınıp arz talep dengesinin sağlanacağını kaydeden Bayhan, "Çünkü, üreticileri ve birlikleri destekleme Avrupa'da da var. Birçok ülke, tarım ürünlerinde sübvansiye uyguluyor. Böylece üreticinin ürünü değer kazandırılmış oluyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız