SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birliklerden AKP'ye Ziyaret

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:20:41
Birliklerden AKP'ye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, Malatya Beyaz Et Üreticileri Birlik Başkanı Serdar Yıldız ve Organik Meyve Üreticileri Birlik Başkanı İlhan Tuhan, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ile AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi. 

Hayırlı olsun ziyaretine konuşan Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, yeni seçilmesinden dolayı AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya’yı birlik başkanı arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettiklerini söyledi. Akın, “Görevlerinin Malatya’mız için, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Tabi burada hayvancılık ve tarımla alakalıda inşallah bizlere destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

Organik Meyve Üreticileri Birlik Başkanı İlhan Tuhan da, yönetim kurulu ve birlik başkanlarıyla beraber AKP İlçe Başkanı’na yeni görevine doğru hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “İnşallah Malatya’mıza hayırlı uğurlu olur” ifadelerini kullandı.

Malatya Beyaz Et Üreticileri Birlik Başkanı Serdar Yıldız ise, “Sayın ilçe başkanımıza da bu yeni görevinde hayırlı olmasını diliyoruz. Bu yeni görevdeki siyasetle Malatya’daki tarım ve hayvancılığın bölgesindeki hak ettiği değeri bulması için başkanımız elinden geldiği kadar gayreti göstereceklerdir. Kendilerine tekrar hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

Kar yağışının olduğu günde kendilerini ziyaret eden birlik başkanlarına teşekkür eden AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, şunları söyledi:

“Bu sıkıntılı havada bize gelme zahmetine katlanan birlik başkanımıza ve değerli dostumuz İhsan beye teşkilat adına hasetten teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz. Kendi konuşmalarında ifade ettikleri gibi inşallah hep beraber özelde ilçemiz, şehrimiz ve genelde de memleketiniz için hayırlı hizmetlere inşallah vesile oluruz. Rabbim bu konuda inşallah hiçbirimizi utandırmaz. Hoş geldiniz diyoruz ayaklarınıza sağlık teşekkür ediyoruz.”

AKP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Birlik başkanları, Yeşilyurt ilçesindeki ziyaretin ardından AKP Battalgazi İlçe Başkanlığı’na geçerek, göreve yeni seçilen Başkan Osman Güder’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, birlik başkanları ile birlikte AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Güder’e hayırlı olsun demek için geldiklerini söyledi. Akın, “Kendileri bizleri ziyaret etmişti, iadeyi ziyaret için buradayız, kendisine yetiştiricilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Hem Malatya’mızda hem de Battalgazi ilçemizde tarım ve hayvancılıkla alakalı kendisi de bir veteriner hekim olarak inşallah her zaman olduğu gibi bundan sonra da daha fazla bizlere destek olmasını bekliyoruz. Çünkü ülkelerin vazgeçilmezi gerçekten üretimdir. Bunun için doğal gıdaya ihtiyaç vardır. Bundan dolayı da bizlere destek olmalarını bekliyor, teşekkür eder görevlerinin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Organik Meyve Üreticileri Birlik Başkanı İlhan Tuhan da, Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını hatırlatarak, “İnşallah Malatya’mıza hayırlı uğurlu olur. Başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Malatya Beyaz Et Üreticileri Birlik Başkanı Serdar Yıldız ise, bütün beyaz et üreticileri adına başkana tekrar hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Kendisini ziyaret eden birlik başkanlarına teşekkür eden AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, şunları söyledi:

“Battalgazi’miz özellikle tarım ve hayvancılıkla alakalı bir ilçemiz. Yani ziraat denilince Malatya’daki ilçeler arasında Battalgazi akıla gelmekte. Battalgazi’mizde de inşallah başkanlarımızla beraber özellikle tarımı ve hayvancılığı canlandırmak, buradaki insanların ekonomilerine katkı sunmak amacıyla inşallah ellerimizden ne geliyorsa hükümet nezdinde, vatandaş nezdinde birlikler nezdinde girişimlerde bulunarak, vatandaşımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Buradaki kapıların her daim açık olduğunu, bize bir görev düştüğünde kendileriyle her daim beraber olacağımızı da ifade ediyor, teşekkür ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız