SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlikte Gidiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:23:25
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Özcan Kızıltan, tek istek ve düşüncelerinin liderliklerini korumak olduğunu söyledi. 

Takım olarak morallerinin yerinde olduğunu ve liderliği korumak istediklerini kaydeden Kızıltan, “Kolay maç yok. İnegölspor’da bu grubun iddialı takımları arasında yer alıyor. Gaziosmanpaşa deplasmanında aldığımız galibiyetin ardından liderliği de İnegölspor’dan almış olduk. Tek istediğimiz ve düşüncemiz bu liderliği korumak. Tabi ki güçlü bir rakip. İyi bir iskelet üzerine önemli oyuncular transfer ettiler. Zaten ligde aldıkları sonuçlarda iyi bir takım olduklarını gösteriyor. Onlarda buraya kaybettikleri liderliği almak için gelecekler. Bizde liderliğimizi korumak ve rakibimize karşı üstünlük sağlamak istiyoruz” dedi.

İnegölspor maçını kazanarak, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: “Sezon başında gruplar belli olduktan sonra tahmini oluşan tablo buydu. Buradan Aydınspor 1923 biraz hesapların dışında kaldı. Kağıt üzerinde Gümüşhanespor’un bu kadar puan alacağını düşünmüyordu. Gümüşhanespor’un da iyi bir takım olduğunu ve iyi mücadele ettiğini gördük. Bana göre aldığı puanlar çok tesadüf değil. Onun dışında yarışın içinde olan takımlar sezon başında ifade ediliyordu. Şuanda birlikte gidiyoruz. Burada az hata yapan ve daha dikkatli olan avantaj sağlayacaktır. Bizde özellikle kendi sahamızda rakiplerimize karşı kazanarak, muhtemel ikili averajları da hesap ederek, bu avantajı elde etmeye çalışacağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız