SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Birlikte Güzel Hizmet Vereceğiz''

A- A+ PAYLAŞ

Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliği’ne atanan ve hafta sonunda Malatya’ya gelerek göreve başlayan Vali Halil İbrahim Daşöz’e ilk ziyaret Belediye Başkanı Cemal Akın’dan gerçekleşti.

Vali Halil İbrahim Daşöz’ü makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Akın, Vali Daşöz’ü yeni görevinden dolayı kutlayarak “ Sizlerle birlikte Malatya’ya hizmet vermekten mutluluk duyacağız” dedi.

Vali Daşöz’ün Malatya’ya atanmasının ülkemiz ve şehrimiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Akın, “ Sayın valimiz Isparta’da, ve Adıyaman’da vali olarak ülkemize ve bu şehirlere hizmet vermiş bir valimiz. Adıyaman’da hizmet vermiş olması münasebetiyle de Malatya’yı yakından tanıyan bir valimiz. Bunun bizim için avantajları var” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür eden Vali Halil İbrahim Daşöz ise tüm kurumlarla birlikte el ele Malatya’ya hizmet edeceklerini, bu kurumların içinde belediyenin büyük önem taşıdığını vurguladı. Vali Daşöz, Malatya Belediyesi ile çok güzel, çok yararlı işler yapacaklarına inandığını söyledi.

Vali Daşöz, kurumları Malatya’ya hizmet etme yolunda bir bütünlük oluşturduğuna da dikkat çekerek “Ben, çok güzel, yararlı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Zaten işin doğası da budur. Vilayet, belediye, diğer kurum ve kuruluşlar, hatta sivil toplum kuruluşlarımız, meslek örgütlerimiz hepsi bir bütündür. Sonuçta aynı şehre hizmet eden konumda bulunmaktadırlar. Bu nedenle uyum içerisinde çalışmaları büyük önem taşımaktadır. Ben Sayın başkanımızla İlimizin bir çok konusunda işbirliği içerisinde olacağımızı ve İlimize birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız