SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birlikte İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:33:10
Birlikte İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği verdi. 

İftar yemeği öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Akın, gösterdikleri yakın alakadan dolayı basın mensuplarına teşekkür ederken, birçok projelerinin olduğunu belirtti.

‘Halk Elinde Islah’ Projesinin ikincisini hayata geçireceklerini ifade eden Akın “Başka bir proje olan koç dağıtımıyla alakalı da 170’e yakın koç dağıtımı yapılacak” dedi.

Ramazan Ayı’nın önemine vurgu yapan Akın “Ramazan’ı buruk geçiren dünya Müslümanlarının da Ramazan-ı şeriflerini tebrik ederim. Dünyada Müslümanlara yönelik tam anlamıyla bir zulüm yapılmaktadır. Biz, Mısır’da olsun diğer coğrafyalarda olsun, dünyanın her yerindeki zulme karşıyız ve şiddetle kınıyoruz çünkü insanın olduğu yerde kesinlikle zulmün olmaması lazım, zaten İslamiyet de kesinlikle böyle bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Müslümanların zulme karşı kenetlenmesi gerektiğini ifade eden Akın “Biz İslam Ülkeleri olarak birbirimize sahip çıksak, birbirimizin yanında olsak ve bireysel anlamda her Müslüman zekatını, sadakasını verse Müslümanlığın ipine sıkıca sarılsa bu zulümler yaşanmaz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız