SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birlikte Komisyon Başkanı Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesi belediye başkanı Gürkan, Samsun'daki Tarihi Kentler Birliği toplantısında birliğin Plan ve Bütçe Komisyonu başkanlığına seçildi.

Konuya ilişkin basın bülteninde şu bilgi verildi:

"Samsun'da Tarihi Kentler Birliği Toplantısında gerçekleştirilen genel kurulda Tarihi Kentler Birliği Plan ve bütçe komisyonu başkanlığına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN seçildi. Tire Belediye Başkanı Tayfur ÇİÇEK ve Zile Belediye Başkanı Lütfi VİDİNEL'de Plan ve bütçe komisyonu üyeliğine seçildiler.

Samsun’da yapılan ve 350 belediye başkanının katıldığı, Tarihi Kentler Birliği’nin yapılan seçimleri sonusunda, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı’na seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Ertan Filik ile Şehitkamil Belediye Meclis üyesi Selami Yetkinşekerci seçildi.

Daha önceki Tarihi Kenler Birliği Başkanlığı’nı ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yapıyordu. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve üyelerinin seçildiği toplantıda ,Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirtaş, başkan vekili oldu. Encümen üyeliklerine ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Şanlıurfa Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan seçildi.

Kurulda, yedi yıl “Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı”nı çok başarılı bir şekilde yöneten ve görevini başarıyla tamamlayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet ÖZHASAKİ, yapılan genel kurul sonucunda oylamayla seçilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım GÜZELBEY ‘e görevi bıraktı.

Başkan GÜRKAN bir konuşma yaparak, Tarihi Kentler Birliğinin başarılı çalışmalara imza attığını, oluşumu başlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet ÖZHASAKİ’yi kutladı ve yeni seçilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım GÜZELBEY’e hayırlı olsun dileklerini sundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız