SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlikte Mücadelemizi Sürdüreceğiz"

0
Güncellendi - 2018-03-11 03:02:29
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) yönetimi, yeniden AKP Malatya İl Başkanlığına seçilen Hakan Kahtalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilk olarak söz alan MATHAP Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Akın, Kahtalı’ya ve yönetimine yeni dönemde başarılar diledi.

Kahtalı'ya başarılar dileyen İhsan Akın, “Geçmişte tecrübesi olan gerek il başkan yardımcılığı görevinde, gerekse İl Başkanlığı zamanında çok güzel hizmetleri olan başkanımıza başarılar diliyoruz. Başkanımız, en sıkıntılı dönemde 15 Temmuz’da Malatya’da dik duruşunu göstererek çok önemli mücadeleleri olmuştur. Gerek valilikle, gerek belediye olarak, Bütün kolluk kuvvetlerini idare ederek, bir çok konuda Malatya’mıza hizmetleri olmuştur. Biz bu anlamda üreticilerimiz yetiştiricilerimiz, çiftçilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Üreticilerin bazı sıkıntılarının olduğunu ve yeni projelerin hazırlanması gerektiğini de belirten Akın, “Başkanımızla sık sık bir araya gelip, istişare ediyoruz. Kendisinden destek bekliyoruz. Çünkü Malatya ve Türkiye biliyorsunuz üreten bir yer olmalı, ihracat yapan olmalı, ithal eden olmamalı. Bu anlamda hükumeti temsilen AKP Malatya İl Başkanımızdan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, ziyaretlerinden dolayı Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Akın ve yönetimine teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile il kongrelerini gerçekleştirdiklerini anımsatarak, “Allah'a hamdolsun tekrar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle bu görevi sürdürmek için görevlendirilmiş durumdayız” ifadelerini kullandı.

Malatya’da birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözümü noktasında el birliği ile gayret gösterdiklerini vurgulayan Kahtalı, “Bundan sonra da İnşallah sizlerle birlikte bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Tarım Platformu’nun Malatya adına önemli bir platform var. Hem hayvancılığı hem de tarımla ilgili tüm konularda çalışmalarınız var. Malatya’mız kayısıyla, hayvancılığıyla önemli bir merkez. Bu anlamda yapmış olduğunuz çalışmalar önemli. Şuan Malatya’nın kayısının değerinin üste çıkabilmesi için coğrafi işaret belgesini aldık. Ayrıca lisanlı depoculuk çalışmaları da başlandı. Bu süreç devam ediyor” ifadelerinde bulundu.

Malatya’nın siyaseten bu dönem güçlü olduğunu da dile getiren Kahtalı, “Hem Bakanımız, hem de genel başkan yardımcımız ve vekillerimiz var. Biz hep birlikte inşallah Malatya’mıza, hem çiftçimize, köylümüze, hem şehirlerimizin tamamına hizmet etmek için gayret göstereceğiz. Malatya inşallah süt ve hayvancılık alanında önemli bir merkez haline gelecek. Birlikte inşallah tüm zorlukları da aşarak, Malatya’mızı daha güzel yerlere getirmek için gayret edeceğiz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • teoman44 (6 yıl önce)
    Merak ediyorum. Bu il başkanının ne başarısı varmış ki, yaptığı tek şey var o da bütün Malatyalı bürokratları görevden alıp Adıyamanlıları ilçe müdürü yapmak. Bu il başkanı zamanında Malatyalılar ikici sınıf insan oldu.
    0
    0
    Yanıtla