SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birlikte Son Selfie..

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:46:49
Birlikte Son Selfie..
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde Malatya- Sivas karayolu Altay Kışlası önünde meydana gelen trafik kazasında ölen Muhammet Koray Dinçer (fotoğrafta sol baştaki) ve kazada yaralanan arkadaşları Ahmet Yasir Topsakal (ortadaki) ve Aykut Turan (sağ baştaki)'ın birlikte gözüktükleri yandaki selfie- özçekim fotoğraf, gençlerin birlikte son görüntüleri oldu. Gençlerin Trabzon gezisinden dönerken kaza yaptıkları, selfienin de bu gezi sırasında çekildiği bildirildi.

Sabah 06.30 sıralarında il merkezine yaklaşık 8 kilometre kala, Altay Kışlası Nizamiyesi önünde 4 gencin içerisinde bulunduğu 44 AB 727 plakalı otomobil, belirlenemeyen bir nedenle, aynı yöne gitmekte olan ve sürücüsü belirlenemeyen 14 AY 557 plakalı TIR'ın altına girmişti. İlk önce, gençlerden Ahmet Yasir Topsakal'ın kullandığı belirtilen otomobili, kazada ölen Muhammet Koray Dinçer'in kullandığı saptandı. Kazadan hemen sonra olay yerine giden sağlık ekipleri, otomobilde bulunan yaralı gençlere ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ahmet Yasir Topsakal, Aykut Turan ve İhsan Özdemir'i ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne gönderirken, sıkışan Muhammet Koray Dinçer'i otomobilin enkazından bir süre sonra çıkardılar. Bir süre kalp masajı yapılan Dinçer yaşama döndürülemedi.

Kazada yaşamını yitiren Muhammet Koray Dinçer'in cenazesinin Yeşilyurt- Gündüzbey Mezarlığı'nda toprağa verildiği, yaralı 3 arkadaşının tedavisinin ise sürdürüldüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız