SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlikte Var Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:22
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Bayram Akdemir’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hacı Uğur Polat, “Bu vatan için seve seve canları feda eden Gazilerimiz ve şehitlerimiz bizler için çok önemli. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Bugün burada eğer büyük bir huzurla bu topraklarda yaşıyorsak bu sizlerin sayesindedir. Hepinizden Allah razı olsun diyorum, hakkınızı helal edin diyorum. Cenab-ı Hakk’ın izniyle sizin çocuklarınızla beraber daha huzurlu, mutlu ve güzel günler yaşayacağınız bir Yeşilyurt’u hep birlikte inşa edeceğiz. Birlikte yaşayacağız, birlikte yaşatacağız, birlikte var olacağız” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Bayram Akdemir ise konuşmasında şunları kaydetti:

“Gazilerimizi unutmayıp bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Her Türk’ün her Malatyalının soy ağacında mutlaka bir şehidi bir gazisi vardır. Bundan sonraki süreçte de gazilerimizi mutlaka hatırlar şehit yakınları ve gazilerimize sahip çıkarsınız. Girmiş olduğunuz yolda başarılar diliyorum.”

Adıyamanlılar Derneği'ne Ziyaret

 Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, siyasetin halka hizmet yolu olduğunu, halka hizmetin de Hakk'a hizmet yolu olduğunu söyledi.

Hacı Uğur Polat, beraberindeki partililerle birlikte Adıyamanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Melik Demirbay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Polat, “Türkiye için, Malatya için ve Yeşilyurt için AK Parti, birliğin adresidir. Birlik ve beraberliğin hayata geçtiği ve hizmet aşkıyla yanan insanların çaba sarf ettiği bir siyasi harekettir. Bu hareketin yolu halka ve Hakk’a hizmet yolu, muhabbet, birlik, beraberlik yoludur” dedi.

Polat, AKP’nin iktidara geldiği ilk günden bu yana tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da reform niteliğinde birçok hizmeti hayata geçirdiğini de vurguladı. Seçilmeleri halinde amaçlarının ve hedeflerinin daha güzel ve gelişmiş bir Yeşilyurt, daha güçlü bir Malatya olduğunun altını çizen Hacı Uğur Polat, “Bizler Yeşilyurt için durmadan yorulmadan çalışacağız. STK’larla uyum içerisinde hizmetler yürüteceğiz. Bizler Yeşilyurt’umuz için 50 yıllık planları hazırlıyoruz. Ülkemiz, Malatya’mız, Yeşilyurt’umuz AK Parti ile geleceğe hazırlanıyor” ifadelerini kullandı.

Adıyamanlılar Dayanışma Derneği Başkanı Melik Demirbay ise Polat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız