SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlikte Yönetmemiz ve Yönlendirmemiz Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2018-05-02 03:17:23
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban Kuluncak ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda ilçenin sorunları müzakere edilerek talepler ve sorunlar dinlendi ve çözüm geliştirilmesi yönünde görüşler alındı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkilileri, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yetkilileri, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Defterdarlık, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Fedaş-Aksa Müessese Müdürlüğü, DSİ 92. Şube Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Karayolları 81. Şube Şefliği Yetkilileri, Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti Temsilcileri ve Kanaat Önderleri katıldı.

Vali Ali Kaban katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada kendilerini misafir etmelerinden dolayı teşekkür ederek toplantının amacı hakkında da açıklamalarda bulundu. “İlde bulunuyorsak ildeki vatandaşların, ilçede bulunuyorsak ilçedeki vatandaşların istek ve taleplerini alarak çalışmalarımızı birlikte yönetmemiz ve yönlendirmemiz gerekiyor. Bu sebepten Muhtar kardeşlerimiz ile toplantılar düzenliyoruz” dedi.

Toplantıda Mahalle muhtarları sorun, talep ve önerilerini iletirken toplantının sonunda ilgili daire müdürleri de muhtarların sorun ve taleplerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Verimli bir ortamda geçen toplantı sonunda Muhtarlar Vali Ali Kaban’ı ilçelerinde görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek böyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirmiş olmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Muhtarlarla yapılan toplantı sonrası Vali Ali Kaban, okul aile birliği başkanlarıyla bir araya geldi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda Vali Ali Kaban başkanlığında okul aile birliği başkanlarıyla toplantı düzenlendi.

Okulların aile birliklerinin önemli olduğuna değinen Vali Ali Kaban, okul aile birliği başkanların istek ve önerilerini dinledi.

Toplantı sonrası Kaymakam Mehmet Erdem ve Belediye Başkanı Mehmet Boyraz’a ziyarette bulunan Vali Kaban ilçenin durumu, yapılan çalışmalar ve yürütülmekte olan hizmetlerle ilgili olarak bilgiler aldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız