SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birlikte Yönetmeye Talibiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:04
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçimlerin yaklaşması itibariyle çalışmalarına hız veren CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, Çelikhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Çelikhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdullah Yaman ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Kaya, Çelikhanlıların yörede büyük bir nüfusa sahip olduğunu ve Çelikhanlıların kültürlerini birlikte yaşatarak daha ileriye, geleceğe taşımak noktasında işbirliği yapmak anlayışında olduğunu söyledi.

"ÇELİKHAN İLÇESİ'NİN KÜLTÜRÜNÜ İLERİYE TAŞIMAK GEREKİYOR"

Kaya, "2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler vesilesiyle Malatya'da bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Çelikhanlılar Derneği'ne geldik. Burada sayın başkan, dernek üyeleri ve Çelikhanlılar bizleri misafir ettiler. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bizler kenti birlikte yönetmeye talibiz. Kendilerinin görüşlerine ve bilgilerine başvurarak, Allah nasip ederse ve halkımız bize teveccüh ederse birlik halinde, dayanışma halinde şehri yönetmek istiyoruz. Çelikhanlılar, yöremizde büyük bir nüfusa sahipler. Biz onların kültürlerini birlikte yaşatarak daha ileriye, geleceğe taşımak noktasında işbirliği yapmak anlayışındayız. Bu anlamda sayın başkan ve üyeleriyle görüş alışverişinde bulunmak  için geldik. Seçilmemiz halinde Çelikhanlılar ile el ele kol kola kenti yönetmeye talibiz. kendilerine çok teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Çelikhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdullah Yaman, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya'nın genç, dinamik ve bilgili olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi. 

Yaman, Çelikhan İlçesi sakinlerinin düşünce ve parti anlayışına sahip olduklarını ve partilerin Çelikhan İlçesine gelerek kendilerini tanıtması gerektiğini ifade etti.

Abdullah Yaman,  "Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Bey, genç, dinamik bir kardeşimiz. Kendilerine başarılar diliyorum. Partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Bizim yöremizin farklı parti düşünceleri var. Biz Çelikhanlılar olarak herkesin düşüncesine ve partisine saygılıyız. Biz istiyoruz ki partilerimiz kendilerini vatandaşlara tanıtsınlar ve ikna etsinler. Buda bizi mutlu eder. 30 Mart yerel seçimlerinin kazasız belasız geçmesini, demokrasimize katkı vermesini ve hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız