SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birsen Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi akşamı şoförünün kullandığı aracında geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden işadamı hemşehrimiz Celal Birsen ile şoförü Muhsin Erdoğan'ın cenazeleri İstanbul'da toprağa verildi.

Cenazelerin Fatih Camii'ne getirildiği, ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği'ndeki aile mezarlığında verildiği bildirildi.

Cenaze törenine; Birsen'in ailesi ve yakınları, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Muammer Güler,AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ömer Faruk Öz, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Futbol Federasyonu Başkanvekili Lutfi Arıboğan, eski milletvekili Ali Osman Başkurt, Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi, Malatyaspor eski başkanı İlhan Kavuk, İstanbul Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Mesut Parlak, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak, Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul'daki Malatyalı işadamları, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinin yöneticiler bürokratların yanı sıra çok sayıda işadamı, spor ve sanat dünyası mensubu katıldı.

Başbakan Yardımcısı Yazıcı yaptığı konuşmada Birsen'in önemli bir iş adamı olduğunu vurgulayarak, erken ölümünün üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Birsen'in taziyesinin Güngören'deki Kale Vakfı binasında yapıldığı belirtildi.

Birsen'le aynı kazada yaşamını yitiren şoförü Muhsin Erdoğan'ın cenazesinin ise Fatih Camii'nde kılınan namazın ardından Çobançeşme Mezarlığı'nda defnedildiği öğrenildi.

Bu arada Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İşadamı Celal Birsen’in vefatından dolayı üzüntü duyduklarını bildirerek, “Malatyalılar, dürüst, vefalı, bir beyefendi işadamını kaybetti” dedi.

FOTO: Hasan KOÇ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız