SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birşeyler Değişmiş!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Haşim Karadağ yönetimleri sırasında ortadan kalkan bir özelliği 1.5 yıl sonra gelen teşekkürle hatırlandı. Malatyaspor'un geçtiğimiz Pazar günü karşılaştığı ve 0-0 berabere kaldığı Boluspor'un Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Malatyaspor’a teşekkür mektubu gönderdi. Çarıkçı, mektubunda Malatyaspor’un gösterdiği ev sahipliğini övdü.

Çarıkçı mektubunda şöyle dedi:

“Malatya’ya geldiğimiz ve havaalanına indiğimiz andan itibaren ev sahipliğinin en güzel örneklerini sunan ve maç öncesinde, sırasında ve sonrasında inceliklerini esirgemeyen Malatyasporlu dostlarımızı kutluyor, saygılar sunuyorum”.

Haşim Karadağ başkanlığındaki 1.5 yıllık yönetim döneminde, Malatyaspor içte ve dışta karşı karşıya geldiği takımlarla "ev sahibi" ve "misafir" olarak çok ciddi sorunlar yaşanmıştı. Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon Malatya'da oynadığı Gençlerbirliği Oftaş ve Samsunspor maçlarında, bazı yöneticiler ve yakınlarının da karıştığı "dayak" olayları yaşanmış, bu nedenle Malatyaspor Kulübü cezalar almıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız