SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bisiklet Festivali Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:26:10
Bisiklet Festivali Başladı
A- A+ PAYLAŞ

 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali, açılış töreniyle başladı. 

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ile Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun destekleriyle düzenlenen 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali'nin açılış töreni Double Tree by Hilton Malatya Otel'de yapıldı.

14-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve Nemrut turu ile sona erecek olan festivalin açılış töreninde konuşan Malatya Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali'nin, Malatya'nın tarihi, doğal güzellikleri ve misafirperverliğini gösterme adına önemli bir etkinlik olduğunu söyledi.

Erdinç, organizasyona her türlü desteği verdiklerini de sözlerine ekleyerek, "Bisiklet kullanımının yaygınlaşması, kentlilik ve kentli olma kültürünün yaygınlaşması, çevreye duyarlılık bilincinin artırılmasına adına da biz bisiklet organizasyonlarını, valilik olarak çok destekliyoruz" dedi.

Double Tree by Hilton Malatya Genel Müdürü Haluk Bilgili ise 4. Uluslararası Malatya Bisiklet Festivali kapsamında Malatya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtılacağını ifade etti.

Bisiklet Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Mustafa Ekici de, "Bisiklet kültürü hiçbir sistemin bizlere dayatmadığı, özgür irademizle bir araya geldiğimiz, kültürleri birleştirdiğimiz, dalga dalga dostluğu yaydığımız bir kültürdür. Bunu ülkemizde el birliğiyle bir araya getirip, Edirne'yi, Kars'ı pedallarımızla yakın edeceğiz" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından festival başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız