SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bisiklet İle Gidecekler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:16:48
Bisiklet İle Gidecekler
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Dağcılık ve Doğa Sporu Kulübü üyeleri Nemrut Dağı'na bisikletle gidecekler. 
 
İstanbul, Ankara, Mersin ve çevre illerden gelen bisikletçiler, Malatya Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü koordinesinde Nemrut Dağı'na gittikten sonra Malatya İnönü Üniversitesi Arama Kurtarma Ekibi (İNOSAR) aracı ve 5 kişi ile sağlık, emniyet ve kazalara karşı eşlik edecek olup, üniversite bahçesinde kamp kuracaklar. 
 
Malatya Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Erhan Demirci, "Öncelikle Malatya'da şehir turu yapacağız. Malatya'nın tarihi ve doğal mekanlarını gezeceğiz. Akşam İnönü Üniversitesinde kamp kuracağız. Yarın sabah ise Nemrut'a hareket edeceğiz. Akşam Tepehan'da kamp kurup Çarşamba akşamı ise Nemrut Dağına bisikletlerimizle gideceğiz. 20 kişilik bir grubuz" dedi. 
 
Malatya Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü organizasyon sorumlusu Emre Köprülü ise, "Malatya'da Erhan hocam ve diğer arkadaşlarımızla derneğimizi kurup doğa sporları üzerine faaliyet içerisine girdik. İnternet üzerinden birkaç arkadaşımızın faaliyetlerini takip ettik. Türkiye genelinde yaptığı bu tür faaliyetler var. Bizde arkadaşlarımızı Malatya'ya davet ettik. Bugün şehir içerisinde bir turumuz olacak akabinde ise Nemruta gideceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız