SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bisiklet İle Nemrut'a Gidecekler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:21:50
Bisiklet İle Nemrut'a Gidecekler
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Bisiklet ve Doğa Sporlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fındıklı, "Malatya’da Bisiklet ve Doğa Sporları Derneğinin kurulması ve bu derneğin yönetiminde bulunan kişilerin bu denli heyecanlı olarak işlerine sarılması beni oldukça memnun etti. Sizleri bu çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Malatya’da ilk defa böyle bir topluluğun olması, her yaştaki insanımıza bisiklete binmeyi sevdirmesi, doğa tutkusu insanları bir araya getirerek tarihi ve turistik mekânların bulunduğu yerlere turlar düzenlemek çok heyecan verici bir gönül işi olduğunu sizlerde gördüm." dedi. 
 
"Hızla Yaygınlaşıyor"
 
Bütün spor etkinliklerinin yanında olduklarını söyleyen Fındıklı, " Bisikletin önemi gün geçtikçe anlaşılmaya başlamıştır. Bisiklet kültürü ileri toplumlarda ulaşım aracı olarak kullanılırken birçok şehrimizde de bisiklete binme hızla yaygınlaşmaktadır. Malatya’mızda da bisiklete binmeyi sevdirmek ve bunu spor ile birleştirmek istiyoruz. Bu güzel organizasyon yapılacak çalışmalara ayrı bir anlam katacaktır. Bir ilki başardınız. Geçtiğimiz yıl beraber yapmış olduğumuz Nemrut’a bisikletler ile tırmanışımızı bu yıl Malatya bisiklet şenlikleri adı altında yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki Haziran ayı 29-30 ve Temmuz- 1 tarihleri arasında beraber planladığımız Nemrut turunu daha kapsamlı ve ulusal düzeyde yapmak için çalışma başlattık. Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları derneğiyle ortaklaşa düzenleyeceğimiz etkinlikle Nemrut’a bisikletlerimiz ile çıkacağız." ifadelerini kullandı. 
 
"Emeği Büyük"
 
Doğa harikası yerlere turlar düzenlediklerini söyleyen Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları yönetim kurulu başkanı Mustafa Ekici’de," Sayın Valimiz Doç.Dr. Ulvi Saran’ın Nemrut dağı projesinde emeği çok büyük. Bizlerde yapmış olduğumuz bu etkinliklerle bu projeye destek vererek katkı sunmak istiyoruz. Malatya’mız üzerinden bisikletler ile Nemruta çıkacağız. Bu etkinlik, Haziran 29-30 ve Temmuz -1 tarihleri arasında yapılacaktır. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz ve ilkini geçtiğimiz yıl Geçlik ve Spor il Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığımız Nemrut turunu, bu sene Malatya bisiklet şenlikleri adı altında ulusal düzeyde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte planladık ve çalışmaları başlattık. Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün bu konuda katkısı çok büyük oldu her konuda kendilerini yanımızda gördük’’ diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız