SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bisiklet Tutkunlarını Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-21 01:16:49
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, 23 Ekim Pazar günü Ulusal MTB ( CUP )  Dağ Bisiklet Yarışması yapacak.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yakınca’daki Belediye Binası önünde başlayacak olan yarışmalara, Türkiye çapından milli sporcuların katılacağını söyledi.

“BİSİKLET TUTKUNLARI HEM YARIŞIP HEM DE DOĞAL GÜZELLİKLERİ YAKINDAN GÖRECEKLER”

Bisiklet tutkunları ve doğaseverleri yarışmalara davet eden Başkan Yardımcısı Şahin, “Belediye olarak kentimizin ve ilçemizin her yönden tanıtılması için düzenlediğimiz organizasyonlara bir yenisini daha ekliyoruz. Geçtiğimiz yıl yapılması gerekirken Ankara’daki bombalı terör saldırısı nedeniyle ertelediğimiz Ulusal MTB ( CUP )  Dağ Bisiklet Yarışmasını 23 Ekim Pazar günü gerçekleştireceğiz. Yarışmalara Türkiye çapında lisanslı milli sporcular katılacak. Bisiklet tutkunları bir yandan pedallarıyla ilçemizin doğa güzelliklerini yakından görme fırsatı yakalarken diğer yandan dereceye girmek için mücadele edecekler. Yakınca’daki Hizmet Binamızın önünden başlayıp,  3,5 kilometrelik parkurda gerçekleşecek yarışmada dereceye girecek olan sporcularımıza kupa ve çeşitli hediyeler vereceğiz. Yarışmalar sonucunda ilk beşe girecek olan sporculara toplam 15 bin 050 TL. para ödülü takdim edeceğiz. Tüm sporcularımızı yarışmaya davet ediyoruz “ dedi.

Yarışmalara il dışından katılacak sporcuların konaklama ve yemek masraflarının Yeşilyurt Belediyesi tarafından karşılanacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Şahin, Ulusal MTB ( CUP )  Dağ Bisiklet Yarışmasının Teknik Toplantısının 22 Ekim Cumartesi günü yapılacağını sözlerine ekledi.

Bülten

bisikletyarışması

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız